329.000 €

Pipera, Ansamblul Domus Stile, securizat cu piscina vila Home Cinema, Smart Home

  • Suprafata utila 310 mp
  • Teren 266 mp
  • An 2007
  • 7 camere
  • La cheie
Bucuresti, 13 dec, 08:05
Urca primul in lista

Descriere anunt

Pipera, Ansamblul Domus Stile, securizat cu piscina vila Home Cinema, Smart Home,

Povestea incepe acasa!

Am convingerea ca aceasta proprietate deosebita, reprezinta un concept de locuire ideal pentru orice familie si pot afirma totodata ca aceasta vila este cu adevarat unica si speciala totodata!

Aceasta proprietate este unica, nu numai datorita celor doua caracteristici pe care cu greu le regasim impreuna la alte case si cu care imi face placerea sa incep prezentarea acestei proprietati cu adevarat speciale, care va fi indragita de cei care iubesc sa se uite la filme la cinema si care sunt pasionati de confortul pe care poate sa ti-l ofere o casa inteligenta, cat si datorita calitatii executiei, a finisajelor si pozitionarii ei intr-unul din cele mai cautate ansambluri rezidentiale cu circuit inchis si piscina din Pipera, ansamblul Domus Stil.

-Este o vila complet computerizata ce beneficiaza de un sistem Smart Home integrat, foarte performant, care iti permite sa monitorizezi in amanunt fiecare element al acestei case, indiferent unde te afli in acel moment!

Viitorii proprietari vor beneficia de tot confortul si siguranta pe care ti le ofera

un astfel de sistem, acest lucru fiind posibil datorita pasiunii pe care o are actualul proprietar pentru lucrurile computerizate si inteligente.

Creierul computerizat al acestei case se gaseste situat intr-o camera speciala, care adaposteste toate aparatele ce deservesc acest sistem.

Pentru a putea face posibila realizarea unui astfel de sistem, casa a fost preluata de actualii proprietari din faza de “rosu”, ea fiind cablata cu nu mai putin de 3500 ml de cabluri electrice!!!

Mai multe amanunte vi le voi pune la dispozitie in fisa tehnica a casei.

- Viitorii proprietari isi vor permite luxul de a se uita la filme, in familie sau cu prietenii, in propriul lor Home Cinema de acasa!☺

Cu totii iubim sa ne uitam la filme la cinema, dar in acelasi timp ne deranjeaza foarte mult faptul ca atunci cand vrem sa mergem sa vedem un film la cinema:

- trebuie sa ne deplasam la mall si sa pierdem timpul pe drum

- trebuie sa ne grabim, aproape de fiecare data, ca sa ajungem la timp la film

- trebuie sa stam la coada sa luam biletele la film, si unde mai pui ca acestea trebuies si cumparate/achitate!☺

- trebuie sa ne “amestecam” cu oameni necunoscuti…

- trebuie inevitabil sa ascultam rasetele si comentariile nepotrivite si deplasate ale celorlalti din sala…

Unde mai pui ca in propriul tau Home Cinema, poti urmari pe un ecran imens de 200/120 cm si meciurile preferate (impreuna cu prietenii la o bere ☺ ), serialele si concertele preferate!

Acest Home Cinema este dotat cu un sistem de sonorizare ultraperformant, dolby suround!

Am convingerea ca aceasta proprietate exceptionala, reprezinta un concept de locuire ideal pentru o familie tanara.

Devenind proprietarul acestei vile de tip A, cel mai mare tip de vila construit in ansamblul residential Domus Stile din Pipera, obtii totodata o multime de beneficii:

- locuiesti intr-o zona sigura, ingrijita si cu vecinatati stabile. In plus complexul este inchis, are control-acces, e linistit, foarte bine iluminat, si supravegheat; - ai gradina proprie, cu vegetatie matura, unde copilul tau se poate juca, studia sau recrea in liniste si siguranta;

- ai 4 locuri de parcare asigurate: 2 in fata casei si 2 intr-o parcare special amenajata la 20 m distanta de casa;

- beneficiezi de o zona de recreere, cu locuri de joaca pentru copii si piscina pentru locuitorii ansamblului, cu circuit inchis.

Nu stiu de ce, dar dupa toate elementele prezentate pana acum, tot ce am sa va spun in continuare mi se par parca absolut lucruri firesti…

Si totusi, nu pot sa nu va precizez un amanunt extraordinar de important: toate amenajarile si finisajele acestei proprietati, au fost facute de la “zero” de catre actualii proprietari, intrucat acestia au preluat casa de la dezvoltator din faza de “rosu”, de aceea calitatea executiei si a finisajelor este una deosebita.

Intotdeauna am sustinut faptul ca o casa deosebita, atat din punct de vedere al executiei cat si al finisajelor, nu poate fi decat acea casa pe care proprietarul si-a facut-o pentru el insusi, si nu acele proprietati executate doar pentru un anumit profit.

Pe langa costurile ce implica proprietatea propriuzisa si toate amenajarile casei, tin sa va precizez ca exista in plus costul sistemului Smart Home si al Home Cinema-ului au fost impreuna nu mai putin de 85.000 euro!!!

Proprietatea este situata pe un teren de 266 mp, avand o suprafata construita de aproape 380 mp si o suprafata utile de aproximativ 310 mp.

La parter, regasim zona de zi, ce cuprinde livingul, diningul, bucataria, biroul, baia de serviciu, un spatiu generos de depozitare si camera tehnica, unde se gaseste creierul de comanda al acestei proprietati inteligente.

La etajul 1, regasim zona de nord

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Alimentare apa
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Optiuni exterior
Piscina