570.000 €

Personala pentru restaurant central proprietate

  • Suprafata utila 400 mp
  • Teren 280 mp
  • An 2008
  • 10 camere
  • La cheie
Bucuresti, 10 sep, 14:47

Descriere anunt

Personala pentru restaurant central proprietate,

cu brand din 2002, utilat cu lifturi si aparatura necesara, 2 terase, interior lux, S+P+E+Mansarda potrivita pt. birouri, mese de joc dormitoare, teren 265 mp. Are clientela veche si selecta. Pret negociabil.

Detalii suplimentare

In aceasta locatie restaurantul fuctioneaza din 2008. Se vinde vila cu tot cu mobilier si aparatura existenta de restaurant.

La Subsol ( 70m2) se afla bucataria complet utilata,incaperi pt depozitare,toaleta personal, spatiu separat la vase ,lift pt debarasare si lift pentru preparate.

La Parter (120m2) se afla salon de mese pt 30 de persoane,barul,semineu pe lemne functionabil, 2 grupuri sanitare pt clienti,spatiu depozitare bauturi,garderoba pt clienti,office ospatari cu cele 2 lifturi,spatiu tehnic (centrala), birou contabil.

La Etaj 120 m2 se afla salon de mese pt 44 de persoane, 2 toalete pt clienti, 2 balcoane , pian functionabil,toaleta personal,1 camera mama si copilul, office ospatari cu cele 2 lifturi.

La Mansarda open space (90m2) se afla biroul Managerului, 1 toaleta, 1 statie lift aici se poate amenaja un apartament cu 3 camere,loc de joaca pt copii,birouri,mese de biliard, ruleta, salon cu circuit inchis etc in vila exista doua scari cu 2 intrari separate una din scari duce pana in Mansarda.

Pretul pentru vila,mobilier,aparatura si absolut ce este in locatie este de 570000 Euro. Negociabil.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Alarma
Alimentare apa
Beci/pivnita
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Living
Mansarda
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Curte pavata