Otopeni, vila cu garaj si panouri fotovoltaice

349.900 €

Otopeni, vila cu garaj si panouri fotovoltaice

349.900 €
Caracteristici
Suprafata utila 282 mp Teren 623 mp An 2023 6 camere La cheie
Descriere
vila individuala 282 mp total utili, smart cu pompa de caldura si panouri fotovoltaice in Antracit 8 Mesteacanului, P+2E, 6 camere, 4 bai, curte imprejmuita si amenajata, garaj inchis.
Detalii suplimentare
Vila individuala cu pompa de caldura, panouri fotovoltaice si garaj. Vila smart, P+2E construita cu responsabilitate si bun gust, situata in Otopeni in complexul Antracit Residence 8 Mesteacanului format din 15 vile, toate individuale.

Pretul nu include tva 19% si este valabil pentru vanzarea vilei la alb, fara finisaje.

Vilele Antracit 8 Mesteacanului au pompa de caldura aer-apa Mitsubishi Zubadan cu boiler incorporat de 200 litri, panouri fotovoltaice smart cu wi-fi cu 25 de ani garantie, inverter Huawei cu 10 ani garantie, yala de acces smart, pregatire aere conditionate cu wi-fi in fiecare camera, termostate inteligente Salus cu wi-fi in fiecare camera pentru controlul temperaturii, incalzire in pardoseala in toata vila, priza pentru incarcarea masinii electrice, pregatire pentru camere de supraveghere si alarma.

Costurile lunare/ anuale de intretinere foarte mici gratie sistemului de pompa de caldura si panouri fotovoltaice, combinat cu incalzirea in pardoseala.

Vila precertificata Green Home by RoGBC, iar creditele aferente vilelor "Green Homes" beneficiaza de dobanzi preferentiale, mult mai mici fata de dobanzile standard, de la 8 banci partenere

Vila dispune de 6 camere si este impartita astfel incat sa aveti un confort cat mai ridicat.

Aceasta dispune la parter de un living generos de 48mp, bucatarie 15mp, grup sanitar, vestibul, camara, camera tehnica si terasa, la etajul 1 sunt 3 dormitoare, un dressing si 2 bai, iar la mansarda inca 1 dormitor si 1 birou +1 baie, garaj pentru 1 masina si inca 1 loc de parcare in curte, suprafata totala utila vila 286 mp.

Suprafata totala teren vila 623 mp.

Fiecare vila dispune de garantie 1 an pentru finisaje, 2 sau 3 ani pentru aparatele electronice, alte garantii ale echipamentelor ajugand pana la 30 de ani, iar garantia pentru structura de beton armat este pe viata conform legilor in vigoare. Cumparatorilor li se va preda in original cartea constructiei (cu procesele verbale, condica de betoane, testele de betoane, testele de fier, declaratiile de conformitate si garantiile, etc), planurile aferente constructiei verificate de verificatori MLPAT conform legilor in vigoare.

Pentru alte detalii consultati antracit.ro
Optiuni interior
2+ gr. sanitare Aer conditionat Alarma Alimentare apa Camera serviciu Canalizare Centrala termica Dressing Gaze Izolatie termica Living Mansarda Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata Curte pavata Garaj Gradina Porti electrice
7.705 vizualizari Ilfov, Otopeni, ieri, 21:00
Video