349.900 €

Propietar Vila in Otopeni / Gradina/Garaj/Foisor

  • Suprafata utila 120 mp
  • Teren 850 mp
  • An 2008
  • 7 camere
  • La cheie
Otopeni, 31 aug, 12:53

Descriere anunt

Propietar Vila in Otopeni / Gradina/Garaj/Foisor

Catoma Property Invest va propune spre vanzare o vila individuala in zona Otopeni, reper House Amethyst, structurata pe subsol parter etaj mansarda, construita din beton armat si caramida in anul 2008. Locuinta este perfecta pentru cei ce isi doresc un colt de odihna si relaxare. Dispune de 7 camere, din care 4 dormitoare, 5 bai, 3 bucatarii, 3 balcoane si gradina.

Suprafata totala construita este de 360 mp, suprafata utila fiind de 320 mp, iar suprafata terenului pe care este pozitionat imobilul este 850 mp cu o deschidere de 20 ml. Imobilul are amprenta la sol de 120 mp, curtea libera fiind de aproximativ 600 mp.

Locuinta se vinde mobilata si utilata complet, incalzirea locuintei este asigurata de o centrala termica pe gaz si calorifere, iar tamplaria este din aluminiu. Propietatea are 2 cai de acces, detine parcare acoperita si poate gazdui cel putin doua autoturisme.

Compartimentarea casei este urmatoarea: Subsol: 1 camera plus dependinte; Parter: 3 camere, bucatarie, hol de acces, 2 grupuri sanitare; Etaj: 4 camere, 1 grup sanitar si dependinte; Mansarda: un open space si grup sanitar. Mentionam ca spatiul de la masarda poate fi recompartimentat dupa bunul plac, in acest moment fiind un spatiu deschis cu o suprafata de aproximativ 100m.

Pozitia imobilului este excelenta, fiind aproape de DN1 si de Aeroportul National Henri Coanda Bucuresti, dar in acelasi timp retrasa de galagia unui drum national circulat.

Pentru detalii si vizionari va stam la dispozitie - Agent Imobiliar dedicat Razvan Dumitrescu 0720.714.919