980.000 €

Otopeni. Family Home. Bucuria de a fi acasa

  • Suprafata utila 408 mp
  • Teren 700 mp
  • An 2019
  • 8 camere
  • La cheie
Ilfov, 14 mai, 11:40

Descriere anunt

Otopeni. Family Home. Bucuria de a fi acasa.

In zona de Nord se afla CASA pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna, acel loc in care spui cu drag ACASA!

Va invitam sa descoperiti o vila superba construita cu rafinament, grija, implicare si atentie pentru fiecare detaliu, acea casa care iti ofera perspectiva unui univers complet pentru prezent si viitor, pentru tine si familia ta. Este acea casa care poate transcede generatii pentru ca este locul din care povesti si destine se impletesc in timp avand menirea sa tina unita familia ta.

Casa este desfasurata pe un teren de 686 mp, cu o amprenta la sol de 184 mp. Vila se desfasoara pe 3 niveluri – parter, etaj si mansarda si are in total 8 camere.

Parterul este compus din: living, dining, bucatarie open space cu zona de dining, doua terase, una deschisa din dining catre fatada vilei, iar cea din spate, inchisa cu acces atat din hol cat si din bucatarie, camara, zona servicii (spalatorie); la etaj dispune de un birou si 3 dormitoare cu dresing si baie proprie; mansarda este compartimentata in living open-space, chicineta, dormitor, baie si spatii generoase de depozitare.

ELEGANTA | CONFORT | SIGURANTA | BUCURIA DE A FI ACASA

Eleganta acestei case este rodul unei combinatii extraordinare dintre pasiune si inspiratie, ca rezultat al colaborarii dintre proprietari si designerul de interior Cristina Joia (Visuri la Cheie) care impreuna si-au pus creativitatea si iscusinta la implinirea unui vis. Eleganta se regaseste atat in imaginea de ansamblu a acestei impunatoare locuinte cat si in cele mai mici detalii, studiate si realizate cu mare atentie.

CONFORTUL – Camere sunt spatioase si puse in armonie printr-o compartimentare perfect functionala, o imbinare inteligenta intre confort si calitate atat din perspectiva materialelor de constructii cat si a finisajelor sau instalatiilor folosite. Intreaga arhitectura a casei confera usurinta in exploatare si creeaza spatiu individual si comun pentru membrii familiei atat pentru relaxare si recreere cat si pentru studiu sau munca. De indata ce treci pragul casei simti fiecare loc, stii care va fi destinatia fiecarui coltisor si te poti transpune cu usurinta in orice scenariu de confort, linisite si siguranta.

SIGURANTA – Fiind un proiect personal, un vis ce avea sa devina realitate, proprietarul a supervizat lucrarile de la inceput. Pasiunea si dorinta de a creea un loc sigur au facut ca fiecare detaliu sa fie pus in aplicare astfel incat casa sa indeplineasca orice exigenta incepand cu structura de rezistenta pana la rezistenta in timp si vreme. In plus, sistemul de alarma si supraveghere video premium precum si pozitionarea in cartierul Ferme al orasului Otopeni, in mijlocul unei comunitati unite si dezvoltate, completeaza confortul sigurantei complete, acea siguranta a caminului de care orice familie are nevoie. Fie ca esti la serviciu sau in vacanta la mii de km departare, tu stii in fiecare moment „ce face casa ta”!

BUCURIA DE A FI ACASA – Casa, prin organizarea spatiilor ofera fiecarui membru al familiei intimitate si in acelasi timp bucuria de a fi impreuna. Bucataria deschisa spre dining si terasa din fata casei ofera sarbatorilor de peste an prilejul perfect pentru a petrece momente memorabile alaturi de familie si prieteni, indiferent de anotimp. Terasa de lemn este ideala atat pentru cafeaua de dimineata cat si pentru filmul de seara in familie iar bucataria de vara ne poate duce cu gandul nu numai la gratarul binecunoscut ci si la partide de boarding games cu prietenii, acompaniate un pahar cu vin bun. Vegetatia matura, vesnic verde, completeaza acest tablou perfect si fiecare anotimp trasforma gradina si exteriorul casei intr-un decor pitoresc in care natura este insasi o extensie fireasca a intregii locuinte.

Date tehnice:

Casa este speciala si datorita atentiei acordate prin alegerea cu grija a producatorilor de materiale de constructii, doar pe criterii de calitate si eficienta ulterioara in exploatare, know-how-ul in constructii reprezentand cel mai mare plus. In plus, costurile lunare ale acestei case sunt mai mult decat rezonabile.

- Bucataria este de provenienta Italia, realizata din lemn masiv, frigider incorporat, obiectele electrocasnice marca Franke si este completata de o debara de 5,5 mp.

- Pardoseala - gresie Italia, parchet din lemn dublu stratificat de provenienta Danemarca, mocheta Belgia (dormitoare), speciale pentru incalzirea prin pardoseala.

- Alarma si camere de supraveghere cu aplicatie pe telefon QT View pentru monitorizare in orice moment si un maxim de siguranta.

- Confortul termic este oferit de sistemul silentios de climatizare prin plafon Samsung si incalzirea prin pardoseala ce ofera o acoperire uniforma, oferind eficienta din punct de vedere energetic. Termostatele Samsung montate in fiecare camera, inclusiv holuri si bai, cu putere de racire si incalzire instantanee o

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Alimentare apa
Beci/pivnita
Canalizare
Centrala termica
Gaze
Izolatie termica