199.000 €

Otopeni, 23 August

  • Suprafata utila 127 mp
  • Teren 243 mp
  • An 2016
  • 5 camere
  • La cheie
Otopeni, ieri, 13:36

Descriere anunt

Otopeni, 23 August

vila superba, cu 3 dormitoare si 2 bai la etaj, living, baie, birou, terasa, camera tehnica la parter, curte excelent amenajata si intretinuta, finisaje de o excelenta calitate, o casa de vis;

Detalii suplimentare

Haideti sa povestim intai despre casa. Parter si etaj, stil Mediteranean. Cu o suprafata totala de 158 mp si o suprafata utila de 127 mp si teren in suprafata de 243 mp. Imediat ce am patruns in curte, suntem intampinati de un spatiu destinat parcarii, pentru doua masini. Urmeaza o 'oaza' de verdeata, cu un gazon impecabil incat ai impresia ca e desenat. Continuam cu zona de barbeque, unde un 'gratar' de profesionist te face sa te intrebi cate seri vei petrece un jurul lui impreuna cu prietenii, apoi urmeaza zona de depozitare(acel spatiu atat de necesar si util la casa). Si mai avem o terasa, total acoperita, pentru ca serile in familie sau alaturi de prieteni se petrec in aer liber.

Odata intrati in casa suntem intampinati de un hol cu dressing, urmeaza livingul, o camera plina de lumina cu ferestre pe toata inaltimea camerei, bucataria, camera tehnica si grupul sanitar. Tot la parter avem si o camera cu rol de birou sau dormitor.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Alarma
Alimentare apa
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Living
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Porti electrice