125.000 €

Otopeni, 23 August

  • Suprafata utila 108 mp
  • Teren 183 mp
  • An 2018
  • 4 camere
  • La cheie
Otopeni, 13 oct, 09:12

Descriere anunt

Otopeni, 23 August

vila cu 3 dormitoare, 3 bai, terasa acoperita, dormitor matrimonial cu dressing, camera tehnica. Constructie de foarte buna calitate, finisaje excelente, compartimentare bine realizata. Vino s-o vezi

Detalii suplimentare

Casa este dispusa pe parter si etaj. Peste etaj avem placa din beton turnata si un pod simplu, realizat cu scopul de a oferi caselor protectia necesara impotriva intemperiilor(desi mai costisitor decat varianta terasa, acest acoperis protejeaza vara de caldura, iar in lunile cu ploi si ninsoare protejeaza casa de intemperii).

Parterul este compus dintr-un living spatios cu bucatarie deschisa, in suprafata de 36 mp, un grup sanitar si o camera tehnica, plus holul de la intrare si terasa de la living. La etaj, avem trei dormitoare(doua de 15 mp si unul de 10 mp) si doua bai. Spatiu interior este gandit pentru a raspunde nevoilor unei familii cu 2 copii.

Terenul are o suprafata totala de 183 mp. Pe langa amprenta casei avem doua locuri de parcare amenajate in lateral, trotuare si zona de intrare in casa. Si aproximativ 80 mp de gazon. Suficient incat sa se joace copii, nu atat de mult incat ingrijirea lui sa puna probleme.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Alimentare apa
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Izolatie termica
Living
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Porti electrice