399.000 €

Oportunitate spatiu, vila comercial / office Dacia, Eminescu

  • Suprafata utila 200 mp
  • Teren 140 mp
  • An 2018
  • 5 camere
  • La cheie
Bucuresti, 16 sep, 09:55

Descriere anunt

Oportunitate spatiu, vila comercial / office Dacia, Eminescu

Catoma Property Invest va ofera spre achizitie un imobil individual ce poate avea ca utilitate atat segmentul rezidential cat si cel corporate.

Este o vila cu nuante agresive interbelice - arhitectura specifica reconsolidata si renovata integral conform pozelor din attach.

Detine demisol inalt si parter inalt cu suprafete similare pe fiecare nivel, cu scara interioara si acces direct.

Suprafata totala a vilei de de 240 mp, utila de cca 210 mp libera si nefinisata la interior. Diferenta intre util si total fiind compusa din acces si scari interioare.

Compartimentarea de asemenea lipseste tocmai pentru a fi pretabila mai multor segmente de activitate, prezenta oferta fiind extrem de usor de adaptat/readaptat.

Ideala pentru un birou notarial - clinica medicala birou corporate-sediu de firma locuinta in scop rezidential activitati comerciale.

Locatia este un punct forte, stradal pe o straduta usor retrasa, dar cu un acces facil catre bulevardele principale Metrou Stefan cel Mare, Metrou Piata Romana, scoli si gradinite de renume etc.

Situatia juridica este una transparenta, imobilul fiind pregatit pentru vanzare. Prin urmare se accepta plata cash si /sau credit bancar.

Prezenta oferta se afla sub indrumarea Catoma Property Invest

Broker exclusiv - Florin TOMA

Oferta speciala

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Alimentare apa
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Izolatie termica