182.000 €

Oituz Villas, locuinte moderne in centrul orasului Otopeni

  • Suprafata utila 142 mp
  • Teren 232 mp
  • An 2020
  • 5 camere
  • In constructie

Descriere anunt

Oituz Villas, locuinte moderne in centrul orasului Otopeni.

Bun venit in Otopeni!

Suntem pe strada Oituz, in zona centrala a orasului, la cateva minute de mers pe jos de piata, scoala, liceu, gradinita, parc sau Mega Image. Avem acces auto din DN1 si vom avea acces rapid la linia de tren ce leaga aeroporul de Gara de Nord, precum si la viitoarea statie de metrou.

Cele doua case ce formeaza "Oituz Villas" au fost edificate pe una dintre aleile umbrite si retrase ale strazii Oituz, intr-o zona cu case frumoase si elegante. Si cu vecini de calitate. Fiecare locuinta dispune de 3 locuri de parcare, parcare amenajata in fata casei.

Doua locuinte individuale alipite la calcan, identice, situate in oglinda si dispuse fiecare pe un teren in suprafata de 232 mp. Cu o suprafata desfasurata de 183 mp si utila de 142 mp, fiecare casa dispune de urmatoarea compartimentare: -parter: hol distributie, birou, baie, camera tehnica, living si bucatarie, terasa acoperita; -etaj: dormitor matrimonial generos, cu baie proprie si walk-in dressing, doua dormitoare deservite de o terasa comuna si o baie generoasa.

Casa se vinde asa cum o vedeti in fotografii, la alb, fara ultimele finisaje, la pretul de 187.000 Euro, sau complet finisata, la un pret cuprins intre 205.000 si 210.000 Euro, in functie de nivelul de finisare ales.

Dintre cele doua unitati, prima a fost vanduta si din 15 septembrie incepem sa o finisam. Inca mai avem disponibila o unitate,dar DOAR una.

Proprietate reprezentata exclusiv de RENET-The Real Estate Network!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Alimentare apa
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica

Obiective interes

1. Nirvana, Gradinita & After School - Otopeni 0761327891(Gradinita ,Stefan Ionela); 0767833555 After & Before School ,Vilcan Nicoleta) Marasti, Nr. 47C, Otopeni, judetul Ilfov
2. My First English Adventure - Gradinita Otopeni 0732044684 Nalbei, Nr.6 C, Otopeni, judetul Ilfov
vezi mai multe