450.000 €

Mosilor, Mantuleasa

  • Suprafata utila 330 mp
  • Teren 310 mp
  • An 1911
  • 6 camere
  • La rosu
Sector 2, 20 iun, 13:15

Descriere anunt

Mosilor, Mantuleasa,

vand vila centala S+P+M, monument istoric, partial renovata cu autorizatii in derulare, supraf. teren 310 mp, supraf. construita 380 mp. Imobilul se preteaza atat pentru locuit cat si pentru firma, neg.,

Detalii suplimentare

Casa arh. Paul Smarandescu este situata intr-o zona a Bucurestiului cu o veche conotatie istorica, a fost construita de Societatea Imobiliara in 1911 dupa planurile arhitectului A. Stanescu pe un teren care apartinea familiei Smarandescu. Dupa anul 1948, imobilul se transforma din locuinta unifamiliala in locuinta colectiva suferind diverse modificari interioare.

In 2017 imobilul a fost achizitionat de un singur proprietar care a incercat sa ii redea destinatia initiala adica o locuinta unifamiliala cu configuratia originala si o extindere a spatiului de locuit si in mansarda.

Conform proiectelor si planurilor care au fost executate de oameni de cel mai inalt nivel profesional au fost obtinute toate autorizatiile necesare executarii operatiunilor necesare pentru un monument istoric.

Astfel documentatia de consolidare, reabilitare, recompartimentare si mansardare locuinta existenta are toate avizele necesare si lucrarile pot fi continuate din prima zi de la achizitia imobilului. Toate lucrarile efectuate si toate materialele achizitionate pana la momentul actual sunt conforme cu cerintele din documentele aprobate.

Imobilul, dispus pe un teren de 310 mp, este format din doua corpuri unite, cel principal–corp A si cel secundar –corp B situat pe latura de NV al terenului.

Corpul A este corpul principal, al spatiilor importante ale casei, si este format din: un hol central, doua camere principale la fatada dinspre str. Mantuleasa, doua camere catre curte si un coridor de legatura cu corpul B. Acesta din urma este dezvoltat pe trei niveluri: pivnita, parter si etaj.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Beci/pivnita
Canalizare
Gaze
Mansarda