159.900 €

Militari Bucuresti, vila 5 camere, 0 comision

  • Suprafata utila 132 mp
  • Teren 400 mp
  • An 2013
  • 5 camere
  • La cheie
Bucuresti, 14 sep, 11:58

Descriere anunt

Militari Bucuresti, vila 5 camere, 0 comision

vila independenta, pe doua nivele cu suprafata de 132 mp. Are o pozitie strategica de numai 1.9 km fata de statia de metrou Pacii (23 minute de mers pe jos). Curte mare, gradina ingrijita, parcare.

Detalii suplimentare

- La parter se afla o camera de zi cu bucatarie deschisa, o camera de zi cu semineu, 1 dormitor, 1 baie, terasa acoperita, terasa descoperita si o camera tehnica.

- La etaj sunt 2 dormitoare, o baie si un pod spatios pentru depozitare sau poate fi folosit ca o camera de lucru.

Vila are o pozitie strategica de numai 1.9 km de statia de metrou Pacii (23 minute de mers pe jos)

In completarea acestei vile avem o gradina privata ingrijita care inconjoara proprietatea conferindu-i acesteia o intimitate buna.

Locatie

Aflata intr-o zona de vile cu aspect modern si atractiv, aceasta casa se afla situata intr-o zona adiacenta sectorului 6 Bucuresti, intre bulevardul Iuliu Maniu, Drumul Osiei, Bulevardul Uverturii si Strada Apusului, foarte aproape de centrul comercial Militari Shopping Center (Decathlon, Praktiker, Auchan, Metro).

In imediata vecinatate mai sunt urmatoarele puncte de interes: Westgate, La Strada Mall, Lidl, Carrefour Market, gradinite, scoli.

Descriere:

Vila este inconjurata de o gradina luxurianta de 280 mp cu pomi, flori sezoniere si gazon, toate intretinute foarte bine.

Vila este construita pe doua niveluri (parter si mansarda inalta), avand 2 intrari: una frontala si una laterala acoperita cu o copertina cocheta.

Camerele sunt bine iluminate natural, cu o priveliste incantatoare.

Curtea mare privata permite ca vara sa te poti relaxa in liniste.

De asemenea, exista si loc de parcare privat, in interiorul curtii.

Constructie, finisaje si aspect

Realizata cu o structura din beton armat si zidarie din caramida, cu tencuire pe ambele parti ale peretilor, ea a fost conceputa si executata la standardele cele mai inalte.

Utilitati

Este racordata la energie electrica si la reteaua de gaze naturale, apa din put forat si canalizare cu fosa septica cu posibilitatea de racordare la canalizarea stradala nou aparuta.