450.000 €

Mihai Bravu, Vitan

  • Suprafata utila 451 mp
  • Teren 345 mp
  • An 2014
  • 5 camere
  • La cheie
  • Metrou Mihai Bravu - M1-M3 ...8 min.

Descriere anunt

Mihai Bravu, Vitan

Casa/Vila 5 camere str. Nita Elinescu 8d, pretabila productie si birouri sau doar birouri dar si pentru locuit, 451 mp utili (cu tot cu terase), teren 345 (amprenta sol 176 mp), construita 2014.

Detalii suplimentare

Avem placerea sa va prezentam o proprietate superba, casa/vila Americano situata in cartierul Mihai Bravu, mai exact strada Nita Elinescu nr. 8d.

Zona in care este amplasata este plina de magazine si restaurante. Aproape este si parcul Tineretului unde va puteti plimba sau juca impreuna cu membrii familiei dumneavoastra dar si alte spatii de recreere mai mici. Pentru cei pasionati de sport recomandam numeroasele sali de fitness din zona dar si stadionul Olimpia.

Mijloacele de transport in comun sunt autobuze pe calea Vitan si soseaua Mihai Bravu iar metroul este la doar 10 minute, statia Mihai Bravu sau Dristor. Accesul catre centrul orasului este facil ca si catre celelalte zone.

Casa/Vila a fost construita in anul 2014 avand o dispunere pe parter si 3 etaje si cu o structura de beton iar compartimentarea interioara din rigips (fiind foarte usor de recompartimentat). Suprafata terenului este de 345 mp din care avem 176 mp amprenta casei la sol restul ramanand curte libera. Casa are o suprafata utila de 325 mp fara terase si balcoane, cu acestea ajungand la 451 mp.

Acum hai sa intram inauntru.

Incepem cu parterul. Fiind o casa construita de un proprietar venit din America la parter gasim garajul unde incap 4 autoturisme, un grup sanitar, camera tehnica si un birou sau camera pentru hobby-uri. In cazul in care nu iti doresti un garaj atat de mare (103 mp) se poate recompartimenta si sa transformi spatiul dupa bunul plac.

Zic sa urcam la etaj. Pe scari sau cu liftul? Hai cu liftul deoarece avem unul (schindler).

Am ajuns la etaj unde avem o suprafata utila de 89 mp impartiti in living, dormitor, bucatarie si grup sanitar si un balcon si o terasa care fac o suprafata totala de 142 mp. Livingul (52 mp) si dormitorul cu dressing (19 mp) au acces pe balconul de 11 mp si sunt orientate pe fata casei/vilei (SE puncte cardinale). Bucataria este si ea mare, 12 mp, este mobilata si se poate inchide cu sticla pentru un efect de spatiu. Grupul sanitar este prevazut cu dus iar aerisirea este pe coloana. Atractia principala de la acest etaj este terasa de 42 mp care are acces din hol si pe care poti face multe. In cazul in care proprietatea se cumpara pentru a se muta sediul unei firme din acest etaj se poate face doar o camera mare unde sa incapa destule birouri si care sa aibe si zone de recreere.

Luam liftul si ne mutam la etajul 2.

Etajul 2 are o suprafata utilaa de 77 mp impartita in doua dormitoare (unul cu un dressing de 11 mp), debara si grup sanitar. Suprafata totala este de 93 mp, se adauga cele doua balcoane. Dormitoarele au vederea tot pe fata (SV), cel mic are 15 mp iar cel mare 20 mp, au acces comun pe unul din balcoane iar pe celalalt doar dormitorul mare. La fel ca si etajul 1, se poate organiza si dupa cerintele unei firme.

Hai si la 3!

Aici este simplu. Avem o bucatarie de vara, un grup sanitar si o mare terasa (83 mp) ce iti permite sa vezi tot cartierul (vedere neobturata) si care te lasa sa te joci cu imaginatia ta pentru a o amenaja.

Coboram sa vedem si curtea!

Avem o curte de 169 mp, libera, in care daca vrei poti sa mai parchezi doua masini sau sa fie locul pe care sa il indrageasca cainele tau.

Proprietatea este ideala pentru o familie sau o firma ce isi doresc o casa/vila intr-o zona cu multe beneficii. Aceasta poate fi si o investitie buna.

Speram ca am starnit interesul dumneavoastra pentru a veni la vizionare si de a va convinge de avantajele acestei proprietati, in rest lasam pozele atasate sa vorbeasca de la sine.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Living
Terasa
Optiuni exterior
Garaj

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Mihai Bravu - M1-M3 8 min.
Metrou Dristor 1 17 min.