107.000 €

Metalurgiei, zona linistita, ansamblu vile

  • Suprafata utila 140 mp
  • Teren 76 mp
  • An 2018
  • 4 camere
  • In constructie
  • Aparatorii Patriei ...11 min.
Bucuresti, 25 sep, 15:03

Descriere anunt

Metalurgiei, zona linistita, ansamblu vile,

direct dezvoltator, vila individuala de vanzare in zona Metalurgiei, ansamblu in constructie, g/f/p, 140 mp utili, curte de 76 mp, p+2e+pod; statii ratb si metrou in apropiere. Comision 0;

Detalii suplimentare

Direct dezvoltator! Vila individuala de vanzare in zona Metalurgiei, in apropierea statiilor de RATB si la doar 14 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Aparatorii Patriei, 140 mp utili distribuiti pe P+2E+pod care poate fi folosit ca si spatiu de depozitare. Trei grupuri sanitare, terasa la etajul al doilea (la cerere poate fi transformata intr-o a cincea camera), teren de 76 mp, posibilitate de creare spatiu parcare in zona de intrare. Vila face parte dintr-un ansamblu de vile insiruite, ansamblu care are termen de finalizare decembrie 2018. Buget de finisaje, centrala termica Ariston, calorifere Romstal, tamplarie Salamander cu 7 camere, gresie/faianta/parchet din import, usi Mega Door/Pinum.

Oferta promotionala! Nu ezitati sa ne contactati pentru vizionari sau alte detalii legate de proiect. Pozele au caracter informativ, ele apartinand unui proiect anterior.

Pretul include TVA-ul de 5%.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Canalizare
Centrala termica
Gaze
Izolatie termica
Living
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Curte pavata

Acces

Statii metrou Timp
Aparatorii Patriei 11 min.
Dimitrie Leonida 16 min.