95.000 €

Metalurgiei

  • Suprafata utila 109 mp
  • Teren 75 mp
  • An 2018
  • 4 camere
  • La cheie
Bucuresti, ieri, 11:03

Descriere anunt

Metalurgiei

Direct dezvoltator vand vila, 109 mp + pod 35 mp + curte 75 mp, cadre de beton si caramida porotherm, acces securizat cu bariera, complet finisata, se accepta orice tip de credit bancar.

Detalii suplimentare

Vila este construita cu o mare atentie la detalii, din cadre de beton armat, iar inchiderile peretilor sunt executate din caramida Porotherm atat la exterior (24 cm ) cat si la interior (11.5).Izolatia peretilor exteriori este facuta cu polistiren expandat de 10 cm, optimizand astfel coeficientul termic.

Regimul de inaltime este P+1E+Pod, si dispune la parter de living generos, bucatarie inchisa, baie, iar la etaj de trei dormitoare spatioase si doua bai. Placa de beton peste etajul 1, este un avantaj major, aducand beneficii ca: termoizolare mai buna, izolare fonica si rezistenta. Suprafata totala este de 109 mp utili + pod de 35 mp, fiecare vila dispunand de gradina de 75 mp .

Se vinde complet finisata, beneficiaza de centrala proprie , cu o putere de 24kw, calorifere din otel si obiecte sanitare din ceramica de o calitate superioara, tamplarie PVC cu geam termopan, instalatii electrice si sanitare, usa metalica antiefractie, usi interior, gresie, faianta, parchet.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Alimentare apa
Canalizare
Centrala termica
Gaze
Izolatie termica
Living
Mansarda
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata