197.500 €

Magurele

  • Suprafata utila 154 mp
  • Teren 350 mp
  • An 2017
  • 4 camere
  • La cheie

Descriere anunt

Magurele

Vila superba 4 camere, comision 0% la cumparator. An 2017, p+1, 3 bai, 2 terase, 2 balcoane, piscina exterioara, S.utila 154 mp, S.totala 195 mp, centrala proprie.

Detalii suplimentare

Agentia Imobiliara CRSImobiliare va ofera spre vanzare o adevarata oaza de liniste, un loc de relaxare totala, toate acestea la pachet cu o Vila extrem de frumoasa amplasata in zona orasului Magurele, pe strada Ioan Slavici.

Vila superba !!! Comision 0% la cumparator !!!

Vila este structurata pe 2 nivele, P+1 , avand in total o suprafata utila de 154 mp, iar daca includem si cele doua terase generoase de care dispune se ajunge la o suprafata utila totala de 192 mp.

Compartimentare interioara :

- parter : living , bucatarie , baie , hol ,2 terase.

- etaj 1: trei dormitoare , doua bai , doua balcoane , dressing .

Suprafata construita este de 224 mp, amprenta vilei fiind de 93 mp, in timp ce terenul pe care este amplasata vila se intinde pe nu mai putin de 350 mp.

Un plus al acestei proprietati il constituie , pe langa arhitectura si functionalitatea vilei , spatiul generos si foarte bine intretinut al curtii precum si piscina superba de care dispune.

Constructia de beton si caramida aduce un plus major in ceea ce priveste stabilitatea imobilului si, in special, siguranta dumneavoastra. In ceea ce priveste confortul, acesta este asigurat de finisajele superioare existente, marturie in acest sens stand pozele expuse.

Vila detine toate actele si autorizatiile necesare si este bransata la retelele de apa, gaze, curent, avand toate aceste facilitati.

In vecinatatea constructiei intalnim Primaria Magurele, Institutul National pentru Fizica Laserilor , DNCB, restaurante, cafenele, gradinita, scoala, parc, drum urban, piata .

Asadar, va oferim spre vanzare o vila spatioasa, de 2 nivele, amplasata intr-o zona verde si cu liniste din belsug, ce beneficiaza de lumina naturala pe tot parcursul zilei datorita pozitionarii sale cardinale perfecte.

In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia, va asteptam la o vizionare, vila putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

https://crsimobiliare.ro/property/oferta-vanzare-vila-4-camere-magurele/

CONTACT: FLORIN STANICA

MOBIL: 0736.333.063

E-MAIL: florin.stanica@crsimobiliare.ro

WEB: www.crsimobiliare.ro

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Alarma
Alimentare apa
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Living
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Curte pavata
Garaj
Piscina
Porti electrice

Obiective interes

1. Piticii Nostri, Gradinita & After School - Ilfov 0749177710 Smardan , Nr 10, (Cartier Independentei, Bragadiru), Bragadiru, judetul Ilfov
2. Aron\'s Education Center - Gradinita si After School, Bucuresti 0734709613 Luminoasa, Nr. 8 (vis-a-vis de scoala generala nr 109 , Bucuresti
vezi mai multe