339.000 €

INVESTITIE - VILA DECEBAL ADIACENT

  • Suprafata utila 159 mp
  • Teren 163 mp
  • An 1928
  • 4 camere
  • La cheie
Bucuresti, 03 feb, 09:35

Descriere anunt

INVESTITIE - VILA DECEBAL ADIACENT

Va propunem spre achizitie un imobil - vila in zona Decebal adiacent, construita si restructurata cu un mare simt de raspundere.

Zona este optima, luand in calcul accesul facil catre centru - UNIRII, accesul catre 2 guri de metrou - PIATA MUNCII si DRISTOR, mijloacele de transport in comun din zona, accesul catre multiple puncte de interes, precum: SPITALUL VICTOR BABES, PARCUL IOR, SCOLI, GRADINITE, AFTER SCHOOL-URI, CENTRE COMERCIALE, MEGA IMAGE, RESTAURANTE DE RENUME, INSTITUTII ALE STATULUI, etc.

Imobilul este pozitionat usor adiacent fata de bulevardul stradal, este construit in perioada anilor 1928-1930 cu un mare simt de raspundere din caramida si beton (de subliniat - bucataria din spatele vilei ce este construita in perioada 1990), este impartit D+P+E+M astfel:

DEMISOL

suprafata utila de 26,70 mp, totala de 28,06mp

spatiu tehnic, camera, beci, si scari interioare

PARTER

suprafata utila de 59,65 mp, totala de 63 mp

camera de zi de 33 mp, hol, camara, hol, vestibul, grup sanitar, bucatarie de cca 18 mp, scari interioare, acces beci din bucatarie,

ETAJ 1

suprafata utila de 35 mp, totala de 42,40 mp

dormitor de 13 mp, dormitor de 10 mp, hol, grup sanitar, balcon, terasa de peste 15 mp si scara interioara.

MANSARDA

suprafata utila de cca 38 mp, totala de 42, 40 mp

camera - dormitor matrimonial de 30 mp, debara, balcon, grup sanitar generos cu aerisire exterioara, scara interioara.

Terenul conform masuratorilor cadastrale detine 163 mp, din actele de proprietate 144 mp, peste care se afla amprenta casei de cca 80 mp.

Ca si imbunatatire suplimentara, casei i s-a anexat si un garaj pentru 2 autoturisme, reducand astfel curtea libera dar pastrand nota de confort necesare parcarii.

Curtea libera ramasa este verde, amenajata si pregatita cu un loc de barbeque si de relaxare.

Imobilul are un aspect extrem de sanatos, comform pozelor din anunt, este complet renovat si finisat si se ofera spre vanzare partial mobilat si utilat (bucatarie completa), detine finisaje de buna calitate - tamplarie pvc si obloane electrice, parchet din lemn masiv scari si camere, doua intrari cu usa metalica-lemn, gresie faianta, tapet, grupuri sanitare utilate, centrala termica si spatiu tehnic aferent - rezervor apa, beci, acoperis cu tigla BRAMAC, curte betonata - pavata, poarta garaj cu telecomanda, traseu apa curte pentru gratar si garaj.

Vila este disponibila pentru mutare, libera, necesita strict o cosmetizare in functie de doleantele proprii dar se prezinta admirabil pentru o casa nelocuita la acest moment.

Este varianta ideala pentru o familie cu copii.

Pretul expus denota interesul real al proprietarului pentru o vanzare rapida, de asemenea mentionam ca, poate fi usor negociat, oferindu-va suportul nostru in acest sens.

Se detin toate actele necesare prefectarii contractului de vanzare - cumparare, proprietarul acceptand plata cash si sau credit bancar.

Prezenta oferta se afla sub REPREZENTARE EXCLUSIVA

Catoma Property Invest

www.catoma.ro

Broker exclusiv - Florin TOMA

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Alimentare apa
Beci/pivnita
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Optiuni exterior
Garaj