4.200.000 €

Ilfov, Snagov

Snagov, 16 dec, 12:27

Descriere anunt

Ilfov, Snagov,

desfasurata pe o suprafata de peste 5.500 mp, avand deschidere de 34 ml la lacul Snagov, aceasta resedinta eleganta ofera un stil de viata ultramodern. Clasa energetica A

Detalii suplimentare

COMISION OFERIT DE PROPRIETAR PENTRU VANZARE: 4%

O resedinta unica, cu o locatie excelenta, chiar pe malul lacului Snagov, care ofera un mediu de vis, linistit si retras.

Superba proprietate este calda si primitoare, fiind construita cu atentie pentru confortul si bucuria unei vieti de familie perfecte. Magnificele amenajari peisagistice, terenul de tenis, piscina, cascada, spa-ul, pontonul si debarcaderul creeaza un loc perfect de odihna.

Proprietatea impecabila este construita superb cu materiale selectate, personalizate si, in mare parte, importate. Fiecare material, montaj si detalii au fost alese pentru a se adapta stilului de viata cel mai pretentios si confortabil. Mobilierul este realizat pe comanda si personalizat spatiilor de locuit, de fabricarea acestuia ocupandu-se firme de prestigiu atat din Romania cat si din strainatate.

Intrarea principala, cu o poarta de acces automatizata, se deschide spre o alee care conduce la:

o Locuinta unifamiliala principala P+1+M cu o suprafata utila de 825,96 mp. Casa ofera dormitoare generoase, un living magnific, completat de zone separate destinate discutiilor, birou, biblioteca, bai, spatii depozitare si o bucatarie superba;

Eficienta energetica a cladirii este clasa A, consumul total specific de energie primara este de 108,75 iar  indicele de emisii echivalent CO_2 este de 30,12.

o Zona spectaculoasa de divertisment in aer liber este compusa din zona de luat masa, piscina, pavilion si zona gratar;

o Anexa locuintei principale, avand o suprafata utila de 156,50 mp, cuprinde urmatoarele spatii:

– SUBSOL care este compus din camera tehnica, piscina, oficiu, spatiu depozitare, camera hobby (zona de relaxare, cu amenajare de tip cinematograf care poate fi utilizata si ca sala de jocuri);

– PARTER unde regasim centrala termica, centru de fitness, completat de zona spa (sauna, jacuzzi, masaj), vestiar piscine, salon frizerie/cosmetica;

Eficienta energetica a cladirii este clasa A, consumul total specific de energie primara este de 85 iar  indicele de emisii echivalent CO_2 este de 17,29.

o Locuinta secundara (administrativa, pentru personal) D+P+M cu o suprafata utila de 183,15 mp si un garaj de 26,83 mp. In aceasta zona a fost amenajata o bucatarie profesionala.

Eficienta energetica a cladirii este clasa A, consumul total specific de energie primara este de 91 indicele de emisii echivalent CO_2 este de 18,56.

o Piscina cu o suprafata construita de 127 mp, incalzita cu apa recirculata si filtrata este realizata in sistem conventional, respectiv pereti si pardoseala din beton armat si placaje din mozaic de cea mai buna calitate. Din punct de vedere al instalatiilor, aceasta este prevazuta cu 2 pompe de recirculare, schimbator de caldura, filtre automate si iluminat subacvatic.

o Cabina paza poarta (cu grup sanitar), avand o suprafata de 9 mp.;

o Locuri parcare exterioare 2 zone – 4 locuri parcare in zona de acces pe proprietate si 4 locuri parcare in zona locuintei administrative;

o Garaj interior – 2 locuri parcare. Suplimentar mai exista un loc de parcare acoperit unde se poate parca un autoturism mic sau ATV-uri, biciclete etc.;

o Locuri de joaca la exterior pentru copii;

o Teren tenis profesional. Terenul este prevazut cu instalatie de iluminat tip nocturna.

o Ansamblu foisor si cascada artificiala.

o Sera pentru plante cu o suprafata de 36 mp.

o Padoc caini;

o Magazie gradinarit;

o Ponton, debarcader si garaj pentru barca.

o Spatii verzi, atat cele plantate cat si cele amenajate ca peluza, ocupa o suprafata semnificativa, acestea distingandu-se prin trei zone principale, si anume:

1. peluza piscina, care reprezinta spatiul verde aflat intre piscina si lac, avand pe portiunea centrala si pe portiunea periferica plantatii de abori inalti;

2. zona cascada, o adevarata oaza de relaxare fiind o transpunere a peisajului si reliefului intanit in zonele de munte;

3. zona de livada, aflata in imediata apropiere a accesului, este o zona deosebita cu plantatii de pomi fructiferi roditori, combinata cu arbori inalti.

Alte dotari cu care a fost prevazuta proprietatea sunt:

– instalatie tv cablu;

– instalatie tv cu circuit inchis interioara si exterioara;

– instalatie sonorizare interioara si exterioara;

– instalatie date/voce prin cablu si wireless;

– instalatie avertizare efractie tip Paradox;

– instalatie avertizare incendiu tip Paradox;

– interfon;

– ventilatoare pentru fum;

– ventilator de extragere a aerului viciat din garaj;

– drenarea apelor meteorice;

– degivrare jgheaburi;

– instalatie de conditionare a aerului in exterior prin pulverizare;

– panouri solare pentru energie termica.

Toate cablajele aferente consumatorilor au fost dimensionate conform normelor in vigoare, asigurandu-se stabilitatea sistemului si evitandu-se riscul supraincalzirii circuitelor.

Datorita spatiului generos si amplasarea idilica, aceasta este o proprietate adaptabila idealurilor unui cumparator sofisticat, fiind o resedinta magnifica.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Alarma
Alimentare apa
Beci/pivnita
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Living
Mansarda
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Curte pavata
Garaj
Gradina
Piscina
Porti electrice
Sistem irigatii

Obiective interes

vezi mai multe