229.900 €

Giulesti Granitului, vila deosebita

  • Suprafata utila 180 mp
  • Teren 300 mp
  • An 2014
  • 5 camere
  • La cheie
Bucuresti, 12 ian, 11:55

Descriere anunt

Giulesti Granitului, vila deosebita

Va prezint spre vanzare o vila individuala construita cu simt de raspundere dispusa pe parter si etaj. Amplasamentul o recomanda ca fiind ideala pentru o familie care isi doreste sa locuiasca intr-o zona linistita ,ferita de zgomot ,din care in doar cateva minute de mers cu masina sa poti ajunge la Carrefour Orhideea ,Grozavesti sau Crangasi.


Vila, amplasata pe un teren de 300 mp, este construita in anul 2015 si are o suprafata de 180 mp .Finisajele, de calitate superioara, au fost atent alese de la marci de renume.


Spatiul este excelent impartit cu camere mari si luminoase. La parter regasim livingul care comunica cu zona de dining si bucatarie, un grup sanitar , un hol generos , camera tehnica si garajul. La etaj regasim 3 dormitoare mari si o baie.


Casa ofera un confort deosebit prin finisajele elegante ,completate de tencuielile decorative si decorurile din piatra naturala . Bucataria este mobilata cu mobilier realizat pe comanda si este echipata complet cu electrocasnice incorporate.In linii mari zona de gatit o putem descrie in cateva cuvinte : practica generoasa luminoasa aerisita si cu elemente moderne.


Detalii Tehnice si finisaje


Confortul termic este deasemena ridicat pierderile de energie fiind reduse la minim. Incalzirea se realizeaza prin intermediul unei centrale termice performante pe gaz. Casa este functionala si este bransata la toate utilitatile publice (apa,canal,gaz,curent electric)


Curtea este amenajata cu gazon , pomi fructiferi , plante ornamentale , flori si este ingradita cu gard din beton.

Accesul se realizeaza numai pe strazi asfaltate .

Daca sunteti in cautarea unei case cu suflet, unice , care emana stil si rafinament , va invit sa vizionati aceasta minunata proprietate

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Alimentare apa
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Optiuni exterior
Garaj