90.500 €

Ghencea, vila 4 camere cu gradina, 2 parcari, 2018

  • Suprafata utila 115 mp
  • Teren 185 mp
  • An 2018
  • 4 camere
  • La cheie
Bucuresti, 15 oct, 10:20

Descriere anunt

Ghencea, vila 4 camere cu gradina, 2 parcari, 2018

Sos. Alexandriei, Penny, 4 camere, 3 dormitoare, balcon, suprafata totala construita 138 mp. Imobilul are amprenta 55 mp, curtea individuala libera are suprafata de 126 mp.

Detalii suplimentare

Va prezentam un Proiect nou, aflat in zona Prelungirea Ghencea-Dantelei. Complexul va contine 22 de case cu circuit inchis cu asfalt la poarta ansamblului!

Vilele sunt ideal compartimentate si gandite pentru costuri de intretinere reduse la un nivel de confort ridicat! Designul este modern, exclusivist.

Imobil desfasurat pe P+1+pod circulabil, suprafata utila 108mp ( fara pod ), curte 126mp, doua locuri de parcare in fata, pe spate o terasa plus spatiu verde. Parterul este format dintr-un living spatios, o bucatarie cocheta, din care se face accesul in curte, baie de serviciu si un hol. La etaj avem 3 dormitoare, o baie complet utilata, dressing si un hol amplu, plus un chepeng pentru acces la pod.

Curtea va fi amenajata cu gazon, piatra decorativa si copaci ornamentali, iar in fata casei se vor delimita cate 2 locuri de parcare asfaltate si se amenajeaza zona verde. Intre case si curtile din spate sunt imprejmuiri individuale cu gard!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Alimentare apa
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Living
Mansarda
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Curte pavata
Gradina
Porti electrice