81.999 €

Prelungirea Ghencea

  • Suprafata utila 110 mp
  • Teren 150 mp
  • An 2018
  • 4 camere
  • La cheie
Bucuresti, azi, 09:48

Descriere anunt

Prelungirea Ghencea,

ansamblu cu Ratb langa casa. Imobilul are o gradina si 2 parcari. Va prezentam un proiect nou, aflat in zona Prelungirea Ghencea. Complexul va contine 22 de case cu circuit inchis. Drum asfaltat.

Detalii suplimentare

Vilele sunt ideal compartimentate si gandite pentru costuri de intretinere reduse la un nivel de confort ridicat! Designul este modern, exclusivist.

Imobil desfasurat pe P+1+pod circulabil, suprafata utila 120mp ( fara pod ), curte 125mp, doua locuri de parcare in fata, pe spate o terasa plus o gradina superba. Parterul este format dintr-un living spatios, o bucatarie cocheta, din care se face accesul in curte, baie de serviciu si un hol. La etaj avem 3 dormitoare, o baie complet utilata, dressing si un hol amplu, plus un chepeng pentru acces la pod.

Curtea va fi amenajata cu gazon, piatra decorativa si copaci ornamentali, iar in fata casei se vor delimita cate 2 locuri de parcare pavate si se amenajeaza zona verde. Intre case si curtile din spate sunt imprejmuiri individuale cu gard!

Zona este curata, linistita doar cu contructii noi, moderne, strazi largi, asfaltate cu toate utilitatile ( apa, gaze, curent

Fiecare casa are aproximativ 150 mp de teren.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Alarma
Alimentare apa
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Living
Mansarda
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Curte pavata
Gradina
Porti electrice
Sistem irigatii