390.000 €

Domnesti, Clinceni, Putul Olteni

  • Suprafata utila 690 mp
  • Teren 2.500 mp
  • An 2001
  • 8 camere
  • La cheie
Domnesti, 14 aug, 14:35

Descriere anunt

Domnesti, Clinceni, Putul Olteni

vila spatioasa d+p+1+m, duplex, amprenta 204 mp, suprafata desfasurata 816 mp, teren 2500 mp, deschidere la 2 strazi, finisaje de calitate, renovata 2010, 5 dormitoare, 5 bai, garaj 2 masini, comision 0%

Detalii suplimentare

Pe o strada adiacenta Soselei Tudor Vladimirescu ce duce spre Domnesti, la o distanta de 2,2km de centura Bucurestiului este disponibila spre vanzare o proprietate imobiliara ce impresioneaza prin spatii largi si eleganta.

Lotul de teren de 2.500mp pe care este amplasata vila are deschidere la doua strazi iar vila  face parte dintr-un imobil mai mare construit in stil duplex. Plasarea constructiei la mijlocul terenului ofera multa intimitate, datorita zonelor mari de curte atat din fata cat si din spatele casei.

Intrarea in proprietate este somptuoasa, impresioneaza aleea strajuita de tuia, continuata de rondul unde se poate intoarce masina.

Structurat pe patru nivele, D+P+1+M, imobilul este realizat in 2001 din caramida cu structura de beton. Pentru o izolatie termica buna, peretii din caramida ai casei au fost tencuiti si apoi termoizolati.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Alarma
Alimentare apa
Beci/pivnita
Camera serviciu
Centrala termica
Dressing
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Living
Mansarda
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Curte pavata
Garaj
Gradina
Porti electrice
Sistem irigatii