165.000 €

Dobroesti, Fundeni, Pantelimon, Colentina, Cora

  • Suprafata utila 200 mp
  • Teren 250 mp
  • An 2015
  • 6 camere
  • La cheie
Dobroesti, 19 ian, 11:58

Descriere anunt

Dobroesti, Fundeni, Pantelimon, Colentina, Cora

casa in Dobroesti, s+p+e+p, suprafata utila 200 mp, teren 250 mp. Complet mobilata si utilata de lux, mobila baroque din lemn masiv. Zona linistita si usor accesibila. PRET:165.000 Euro

Detalii suplimentare

PROPRIETAR

Vand casa in Dobroesti situata la doar 1 km de Cora Pantelimon. Intrarea se poate face atat din Sos. Fundeni (pe la Auto Soft sau pe la Penny Market XXL) cat si din Sos. Pantelimon de la Cora Pantelimon. Casa este detinuta in proprietate, nu concesiune sau alta modalitate de detinere.

Casa este formata din Subsol, Parter, Etaj si Pod utilizabil. Suprafata Parter + Etaj este de 180 mp iar subsolul are 25 mp, fiind folosit ca spatiu de depozitare. In spatele casei este realizata o magazie care este de asemenea utilizata pentru depozitare.

La parter sunt 1 dormitor, 1 living, 1 baie si 1 bucatarie, iar la etaj sunt 2 dormitorare, 1 dressing (a fost dormitor dar l-am transformat in dressing) + 1 baie.

Casa este amenajata in stil clasic, fiind folosite materiale de calitate superioara, de la tapet pana la instalatiile sanitare, mobila clasica din lemn masiv, mocheta Timeless in dormitor + burete protectie (underlay), canapele Ever Art, televizoare UHD.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Alimentare apa
Beci/pivnita
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Living
Mansarda
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Curte pavata
Gradina
Porti electrice