175.000 €

Dobeni

  • Suprafata utila 176 mp
  • Teren 1.822 mp
  • An 2016
  • 5 camere
  • La cheie

Descriere anunt

Dobeni,

proprietar, vand casa in satul Dobeni, comuna Mugeni, judetul Harghita. Structura: demisol + parter. Casa beneficiaza de toate utilitatile moderne.

Detalii suplimentare

Proprietar, vand casa in satul Dobeni, comuna Mugeni, judetul Harghita, in tinutul secuiesc, in estul Transilvaniei si zona centrala a Romaniei.

Judetul Harghita este cunoscut pentru zonele de o frumusete rara, zone salbatice si autentice, zone cu munti, dealuri, depresiuni, rauri si lacuri. Se invecineaza cu judetele Neamt si Bacau la est, la vest cu Mures, la sud cu Brasov si Covasna, iar la nord cu judetul Suceava.

Autentic rural, specific secuiesc, satul Dobeni si-a pastrat nealterat farmecul, ajutat de un cadru natural impresionant.

Cadrul natural este foarte linistit si ofera punctul de plecare perfect pentru una dintre cele mai bune partide de pescuit sau alte activitati in aer liber.

Traditionalul si modernul s-au impletit in cel mai fericit mod, rezultand astfel o proprietate deosebit de frumoasa si primitoare.

Frumusetea naturala si facilitatile moderne creeaza o ambianta placuta unde te poti bucura de aer curat si activitati recreative intr-un cadru deosebit.

Casa beneficiaza de utilitati moderne (internet, apa, canalizare cu fosa septica, curent, gaze, centrala termica), facuta cu foarte mult bun gust si o dragoste evidenta fata de loc. Din punct de vedere al tratarii interiorului, se observa o atentie deosebita acordata acestuia.

Casa este complet mobilata si echipata, oferind clasa si confort. Se remarca astfel calitatea materialelor folosite, bogatia elementelor decorative si subtilitatea accesoriilor cu motiv traditional.

Proprietatea este formata din 1.822 mp de teren, casa traditionala, o casuta de gradina din lemn suspendata, leagane si balansoare care fac deliciul copiilor, un foisor, un cuptor de caramida, gratar si multe altele.

Casa a fost construita in 2016, din beton, caramida si lemn, fundatii continue de beton, elevatie din beton armat, structura portanta din caramida, soclu cu tencuiala impermeabila, planseu de beton peste demisol, planseu din grinzi de lemn peste parter, tamplarie de lemn cu geam termopan, invelitoare din tigla ceramica, jgheaburi si burlane din tabla zincata.

Detalii proprietate

Parterul este format din: 3 dormitoare, fiecare cu baie proprie, 1 dining, 1 living, 1 bucatarie, 1 camara, 2 holuri si 1 SAS.

Livingul si diningul, cu o suprafata de 33,76 mp, ofera locul perfect pentru a va relaxa langa semineu, in timp ce va impartasiti experientele minunate de peste zi;

Bucataria si livingul, va ofera acces direct spre dining;

Holuri de intrare generoase;

1 dormitor cu cada si 2 dormitoare cu cabina de dus;

Camara pentru depozitare;

Pod pe toata suprafata casei, care poate fi folosit pentru depozitare;

Tot pe parter avem o terasa acoperita, cu o suprafata de 45.71 mp, locul perfect de a lua masa pe timpul verii.

Demisol partial: format din 2 incaperi si 1 hol, incaperi care au amenajate spatii pentru cazarea angajatilor, 1 bucatarie de serviciu, 1 baie cu dus, centrala termica si spatii depozitare.

Suprafata proprietate:

Suprafata desfasurata in acte: 211 mp;

Suprafata desfasurata din masuratori: 45,71 mp terasa + 177,52 mp casa = 223,23 mp;

Suprafata construita casa: 177,52 mp;

Suprafata utila casa: 133,85 mp.

Pret de vanzare: 175.000 Euro

Indiferent daca doriti o casa cu un teren generos pentru acces facil la pescuit sau intentionati ca aceasta superba resedinta sa va fie casa permanenta, veti fi fermecati de peisaje si de experientele memorabile care pot fi realizate aici prin multitudinea de activitati oferite de zona care intruchipeaza viata perfecta in mijlocul naturii.

Grupul Romconsulting este o companie romaneasca, care se afla pe piata imobiliara de aproximativ 20 ani.

Proprietar de spatii comerciale, birouri, vile exclusiviste si apartamente de lux, nume de incredere in ceea ce priveste inchirierea spatiilor proprii si managementul acestora.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Alarma
Alimentare apa
Camera serviciu
Centrala termica
Dressing
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Living
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Curte pavata
Gradina
Piscina
Porti electrice