174.850 €

Doamna Ghica, Cartierul German, vila deosebita pozitie excelenta

  • Suprafata utila 260 mp
  • Teren 261 mp
  • An 1940
  • 8 camere
  • La cheie
Bucuresti, 11 iun, 06:43

Descriere anunt

Doamna Ghica, Cartierul German, vila deosebita pozitie excelenta

In imediata apropriere a intersectiei de la Doamna Ghica si a parcului Plumbuita, in spatele complexului residential Rose Garden Rezidence Apartments, iesita din traficul cotidian, exista o oaza de liniste situata intr-un cartier select si unic totodata in aceasta zona, care datorita acesului restrictionat, dat de doar doua cai de acces, este aproape in totalitate lipsit de trafic, fiind cunoscut sub denumirea de CARTIERUL GERMAN, o zona cu adevarat rezidentiala, asa cum cu totii ne-o dorim pentru caminul si familia noastra.

Vila cu regim mic de inaltime D+P+1+M a fost construita in anul 1940, iar in anul 2001 a fost extinsa cu inca un corp, moment in care a fost refacuta in totalitate tencuiala exterioara si acoperisul.

Dispusa pe un teren in suprafata de 261 mp cu o deschidere de 11 ml, amprenta vilei la sol este de 145 mp, rezultand o curte libera in suprafata de 121 mp.

Dupa extindere, suprafata construita este de 361 mp, avand o suprafata utila de 260 mp.

Locurile de parcare sunt generos reprezentate de un garaj in curtea interioara, unde mai pot fi parcate inca 3 masini, iar in fata proprietatii mai pot fi parcate inca 2 masini.

Vila are un numar de 8 camere, zona de zi situata la parter in corpul principal al imobilului, are o suprafata de 44 mp, iar cea din corpul secundar o suprafata de 40 mp, 5dormitoare,5 sali de baie (3 bai si 2 wc-uri), 2 bucatarii, spatii pentru depozitare, camera tehnica, dependinte, etc.

Datorita prezentei a trei intrari separate, vila poate functiona atat ca locuinta unifamiliala, pentru o familie numeroasa, cat si pentru doua familii.

Pozitia este excelenta, aproape de toate facilitatile din zona: mijloace de transport in comun, parcul Plumbuita, Kaufland, scoli, gradinite, farmacii, banci, etc.

Pretul este de 174850 euro

Va stau la dispozitie pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Alimentare apa
Beci/pivnita
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Gaze
Optiuni exterior
Garaj