190.000 €

Corbeanca, Petresti, vanzare vila 5 camere

  • Suprafata utila 180 mp
  • Teren 500 mp
  • An 2010
  • 4 camere
  • La cheie
Corbeanca, 28 aug, 22:02

Descriere anunt

Corbeanca, Petresti, vanzare vila 5 camere

oferta comision 0. oferta exclusiva.

Vanzare confort, siguranta, liniste, intr-un cuvant un loc numit ACASA ! Vila constructie 2011, este amplasata pe un teren cu o suprafata de 500 mp, avnd o deschidere de 18 m. Amplasamentul este intr o zona retrasa, la liziera padurii Petresti,zona linistita dar cu acces facil catre DN1. Constructia este un P 1, STRUCTURATA ASTFEL ; -PARTER- living spatios cu tavan inalt, living prevazut cu semineu, se continua cu bucatarie open si loc de servire masa, zona ce are dublu acces , atat din holul principal cat si catre terasa din zona de relaxare gradina -piscina, tot la parter regasim camera-dormitorul de oaspeti, un dressing, o baie prevazuta cu cabina de dus si camera tehnica unde este amplasata centrala termica, masina de spalat rufe, statia de dedurizare a apei si un bazin de apa, si garajul cu acces direct din casa. -ETAJ-zona de odihna, aici regasim 2 dormitoare ambele cu o suprafata generoasa, fiecare cu baie proprie si dressing, dormitorul matrimonial beneficiaza si de balcon. Accesul catre etaj se face prin intermediul unei scari confortabile, scara palacta cu lemn masiv. Finisajele de buna calitate, arhitectura si imbinarea perfecta a elementelor de detaliu, toate contribuie la un rezultat ce o sa satisfaca cele mai exigente gusturi.

La parter ferestrele si usa dinspre terasa sunt dublate de rulouri, plase de tantari , fiecare camera este dotata cu A/C.

La exterior in zona din spatele cladirii se afla amplasata piscina si terasa acoperita , impreuna asigurand o adevarata oaza de relaxare !

Curtea este amenajata cu gazon si arbusti ornamentali, instalatie automata de irigat cu aspersoare !

Casa se vinde nemobilata !

Pretul de promovare este de 190 000 euro ! Pentru informatii suplimentare si vizionari la aceasta vila deosebita va rog sa ma contactati.