145.000 €

Corbeanca complex Cherry mult mai bine pentru tine

  • Suprafata utila 120 mp
  • Teren 324 mp
  • An 2019
  • 4 camere
  • La cheie
Corbeanca, 14 sep, 18:15

Descriere anunt

Corbeanca complex Cherry mult mai bine pentru tine

Complexul Cherry – Corbeanca este un prim pas pe care dorim sa-l facem contribuind si noi la dezvoltarea uneia dintre cele mai frumoase zone din Ilfov, Corbeanca.

Detalii suplimentare

Complexul Cherry – Corbeanca este un prim pas pe care dorim sa-l facem contribuind si noi la dezvoltarea uneia dintre cele mai frumoase zone din Ilfov, Corbeanca. Spunem primul pas deoarece este prima dezvoltare, aceasta incepand in 2017 ( cu aprobari si parcelari ale terenului), iar in 2019 aceasta a fost finalizata. Sigur acest test ne va arata daca am ales bine Corbeanca (desi stim ca este asa) si daca am dezvoltat bine cele 4 case test.

Asa cum aminteam cateva randuri mai sus, am ales sa incepem cu 4 case, gata finalizate, racordate la toate utilitatile existente si disponibile imediat pentru mutare.

In situatia in care, clientii vor fi multumiti vom continua dezvoltarea pe un lot separat achizitionat deja de 12.000 mp.

Construim case exact dupa nevoile clientilor.

Ne intoarcem la cele 4 case si va spunem ca sunt construite impecabil.

Cativa clienti ne-au afirmat ca: “Se vede ca este prima dezvoltare, ati pus numai lucruri de calitate pentru pretul acesta.” Iar noi nu i-am contrazis.

Astfel fiecare casa este pozitionata pe un lot de teren de 324 mp.

Suprafata utila a casei pe cele doua nivele P+1 este de 120 mp si suprafata utila totala construita este de 150 mp luand in calcul un singur balcon la etaj. Amprenta casei este de 62,916 mp si curte libera ramasa 261 mp.

Cele 4 camere sunt deservite de 3 grupuri sanitare, din care unul matrimonial, bucatarie inchisa cu dublu acces in living cat si in terasa de vara, zona de luat masa interioara si zona sufrageriei generoase, toate acestea dispuse pe parterul casei. Tot la parter avem un hol de intrare delimitat printr-o zona clara, dar si un loc de depozitare sub casa scarii.

Etajul are 3 camere din care una matrimoniala cu loc pentru dressing si grup sanitar propriu, toate dispuse in regim decomandat.

Daca vorbim si despre calitatea constructiei va putem spune ca este o constructie din caramida de 30 cm la exterior si 15cm la interior care inchide zona de stalpi laterali din beton armat si care la randul lor sunt prinsi in placile dintre nivele. Spunem placile, la plural, deoarece intre etajul 1 si podul pentru depozitare exista placa turnata.

Revenind la finisajele caselor din Complexul Cherry, o sa va spunem ca acestea difera de la o zona la alta, astfel:

-travertinul pe zona de intrare si terasa;

-marmura pe zona scarilor si pervazelor de la ferestre, interior si exterior;

-parchet de 16 mm;

-geamuri PVC- Salamander cu 6 camere si sticla LOW-E;

-gresie si faiant import Italia;

-mana curenta de inox cu insertii de lemn;

-obiecte sanitare Romstal gama de Lux;

-centrala Buderus 24 KW;

-calorifere interior din aluminiu;

Iar lista poate continua.

*Pentru mai multe detalii privind tipurile de materiale, obiecte si instalatii sanitare, obiecte si instalatii electrice folosite, poti cere un exemplar din casuta de contact din dreapta.*

Curtea libera are o suprafata de 261 mp si este pavata cu rulouri de iarba, iar inconjurator, pe toate zonele, cu aspersoare care pot fi programate pe diferite tipuri de actiuni sau in anumite intervale orare.

Pentru cei pasionati de natura va aducem o veste buna, padurea din Corbeanca este pozitionata la 600m distanta de Complexul Cherry.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Camera serviciu
Centrala termica
Dressing
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Living
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Curte pavata
Gradina