Comuna Runcu, casa de vacanta

47.900 €
1 / 4

Comuna Runcu, casa de vacanta.

47.900 €
Caracteristici
Suprafata utila 225 mp Teren 650 mp An 2010 5 camere
Descriere
Va prezintam o oportunitate unica in comuna Runcu, la doar 20 de kilometri de Sinaia, intr-o zona incantatoare, impartita intre munti, paduri si peisaje montane spectaculoase. Aceasta casa, aflata pe un teren generos de 650 de metri patrati, reprezinta o baza ideala pentru cei care doresc sa transforme visul de a locui intr-un mediu natural de exceptie in realitate.

Construita in anul 2010, casa dispune de o amprenta de 165 de metri patrati, cu un design solid si durabil. Folosind blocuri de beton termoizolante, realizate manual, proprietatea asigura o izolare termica eficienta, adaugand confort si eficienta energetica.

La parter, va intampina un generos living open space cu bucatarie, oferindu-va 69 de metri patrati pentru a va contura propriul spatiu de convietuire. Cele doua dormitoare, fiecare cu baie proprie, adauga un element de intimitate si lux, iar inaltimea utila de 2,85 metri confera un sentiment de spatiu si lumina.

Mansarda de 100 de metri patrati ramane necompartimentata, lasand loc pentru imaginatie si personalizare, fie ca decideti sa o transformati in spatiu locuibil sau de relaxare.

In ciuda aspectului sau la gri, casa dispune de toate utilitatile necesare pentru o locuire moderna, inclusiv gaze si canalizare la poarta. Instalatiile sanitare si electrice sunt trase in casa, oferindu-va un avantaj in amenajarea interioara.

Acest imobil se preteaza perfect pentru a deveni o pensiune turistica, o casa de vacanta sau chiar un azil de batrani, avand in vedere atmosfera linistita si atractiile turistice din zona.

Este important de mentionat ca proprietatea necesita investitii suplimentare pentru finisaje si amenajari interioare. Cu toate acestea, ofera un potential imens pentru a deveni un camin deosebit intr-o locatie de exceptie.

Va invitam sa programati o vizionare pentru a explora aceasta proprietate si a va imagina cum puteti aduce la viata visul dumneavoastra in mijlocul naturii si linistii.

VAUNT ID: 61650
288 vizualizari Dambovita 05 Iun. '24 (11:00)