69.500 €

Comuna Berceni, stadion

Berceni, ieri, 14:04

Descriere anunt

Comuna Berceni, stadion,

casa sistem duplex parter, etaj si spatiu depozit. in pod. Imobil constr ca proiect personal pt doua familii. Mai este disponibila o singura unitate locativa. Finisajele se aleg de catre cumparator

Detalii suplimentare

Doua case in sistem duplex parter plus etaj si spatiu de depozitare in pod.

Imobilul a fost construit ca proiect personal pentru doua familii, dar datorita unor evenimente neprevazute este oferit spre vanzare.

Casa este construita de catre o firma, cu contract, garantie, materiale de cea mai buna calitate, puturi de 37 m adancime cu basa si tubulatura de polipropilena Valrom albastra, microstatii de epurare tricamerale cu descarcare prin dren pentru 6-8 persoane, tamplarie Rehau Euro 70, geamuri mari, baie, grup sanitar de serviciu la parter, spatiu de depozitare in pod pe toata suprafata etajului, separat de cei 100 mp ai parterului si etajului, centrale Vaillant, instalatii Romstal, terasa la living cu curte in spate dar si pe lateral pentru acces auto, strada lata de 9 m. Fazele de constructie sunt documentate cu peste 100 de fotografii, proiect respectat in totalitate, incercari de laborator, diriginte de santier pe toata perioada executiei. Imobilele nu au nici o legatura cu ce se construieste in zona pentru vanzare. Mai este disponibila o singura unitate locativa.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Alimentare apa
Camera serviciu
Centrala termica
Dressing
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Living
Mansarda
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Gradina

Obiective interes

vezi mai multe