450.000 Lei

Comuna Berceni, Ilfov

  • Suprafata utila 104 mp
  • Teren 102 mp
  • An 2020
  • 4 camere
  • In constructie

Descriere anunt

Comuna Berceni, Ilfov,

locuinta tip M, P+1E+M, Su=104,30 mp, Sc=134,81 mp, Scurte=102 mp. Locuintele se vor preda la cheie, cu finisaje superioare, aparate de aer conditionat, centrala termica, amenajari in curte, porti electrice, toate utilitatile.

Detalii suplimentare

Echipa de ingineri tineri, proiectam, construim si vindem, un ansamblu de 3 Locuinte amplasate in Comuna Berceni, in imediata apropiere a bulevardului principal (B-dul 1 Mai), bulevard care te va conduce vreme de 7 minute de mers cu masina, la statia de metrou BERCENI.

Casele sunt realizate cu o echipa de profesioniesti bine pregatita in domeniul constructiilor si cu o experienta care te va duce cu gandul la cele mai inalte standarde in ceea ce priveste calitatea executiei si a materialelor.

Locuintele cochete sunt alcatuite din Parter, Etaj si Mansarda locuibila. La Parter vei gasi un living, o baie si o bucatarie iar scara interioara te va conduce catre Etajul 1, acolo unde vei gasi doua dormitoare si o baie. Deasemenea, continuand drumul pe scara, vei ajunge la mansarda locuibila a cladirii acolo unde vei fi intampinat de un spatiu generos, necompartimentat, spatiu pe care iti propunem sa il folosesti ca un loc de relaxare.

Locuintele se vor preda la cheie, cu finisaje superioare, aparate de aer conditionat, centrala termica, amenajari in curte, porti electrice, toate utilitatile.

Pret 450.000 lei cu TVA inculs pentru fiecare locuinta.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Alimentare apa
Centrala termica
Dressing
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Living
Mansarda
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Curte pavata
Gradina
Porti electrice

Obiective interes

vezi mai multe