1.450.000 €

Codlea

  • Suprafata utila 800 mp
  • Teren 15.000 mp
  • An 2015
  • 11 camere
  • La cheie
Codlea, ieri, 14:05

Descriere anunt

Codlea

Te invit sa descoperi aceasta proprietate versatila, situata la doar 16 km de Brasov, cu acces direct din DN1, la poalele Magura Codlei, o locatie de basm in mijlocul padurii.

Detalii suplimentare

Te invit sa descoperi aceasta proprietate versatila, situata la doar 16 km de Brasov, cu acces direct din DN1, la poalele Magura Codlei, o locatie de basm in mijlocul padurii.

Pe un teren cu o suprafata de peste un hectar si jumatate, vei descoperi propriul tau lac cu pastravi, foisorul de lemn langa care ai o bucatarie in aer liber, acoperita, unde poti gati cele mai delicioase preparate la gratar, ceaun, cuptor sau plita. Cladirea, construita pentru a fi folosita pentru regim turistic, pensiune, dar poate primi si utilitate de locuinta, se desfasoara pe patru nivele: demisol, parter, etaj si mansarda.

Demisolul a fost gandit pentru a deservi spatiile tehnice, bucataria alaturi de camera frigorifica, depozit alimente, depozit legume fructe, vestiar, 3 bai si doua dormitoare care pot fi folosite de personalul auxiliar.

Parterul, cu spatii largi, incapatoare, te intampina cu o receptie personalizata, cu mobilier unic din lemn masiv, adus din Olanda si reconditionat, doua sali de mese/restaurant mobilate si utilate, un birou pentru administratie si, evident, doua grupuri sanitare. Din parter ai acces catre trei balcoane si terasa exterioara unde poti servi cafeaua in orice moment al zilei. Etajul si mansarda adapostesc un numar de 10 camere fiecare cu baie proprie, mobilate si utilate complet, la fel ca in fotografiile de prezentare. Mai sunt cateva incaperi tehnice pe care le vom descoperi impreuna in timpul vizitei la locatie.

Iti vei da seama ca proprietatea este una unica, deosebita de la prima vizualizare si cu siguranta designul interior te va impresiona, asta evident daca ti se potriveste stilul usor renascentist pe care proprietarul l-a replicat. Materialele si finisajele interioare alaturi de mobilier au fost destul de costisitoare, marmura, granitul, mobilierul, obiectele sanitare au fost aduse direct din Italia.

Printre detaliile tehnice ale cladiri, dar si a intregii proprietati in ansamblu, va amintesc urmatoarele:

-pereti portani de caramida si structura de beton armat

-izolatie exterioara cu vata bazaltica de 10 cm

-acoperis din tigla ceramica Bramac

-ferestre cu tamplarie din PVC Salamander, de culoare wenghe cu geam termoizolamt cu 3 foi de sticla

- pardoseli din parchet din lemn triplustratificat si marmura

-centrala termica cu combustibil solid marca Viesmann

- balustrade interioare si exterioare din fier forjat

- multiple elemente de design atat interioare cat si exterioare

- racord trifazic

- posibilitate extindere zone de agrement, cort evenimente etc cu infrastructura deja pregatita