185.000 €

Domnesti, Vest Clinceni -Vila pentru doua familii

Ilfov, 02 dec, 09:29

Descriere anunt

Domnesti, Vest Clinceni -Vila pentru doua familii.

Sa cumperi o casa nu e lucru simplu. Poate, la un apartament, lucrurile sunt ceva mai simpli. Dar casa..casa este greu de ales. Totul incepe cu “UNDE”, continua cu “CE FEL DE”, se loveste apoi de “PRET”, mai apoi apare “LA CE RENUNTAM” si “DE UNDE LUAM BANII”. Pe drumul de la IDEE(Ce misto ar fi sa ne mutam si noi la curte!) si pana la ACASA(In sfarsit, am terminat!), emotiile, esecurile(Uf, nu are actele in regula!), pierderile(Cum, s-a dat aia?!?!), neputinta(Vai, ce faina ar fi fost aia! Dar nu ne permitem si nu vor sa negocieze mai jos de atat!), bucuria unei noi descoperiri(Uite, uite, a mai aparut una!) se intrepatrund, lasand ba fiori reci pe sira spinarii, ba broboade calde de transpiratie pe frunte!

Cand insa la final, asezati impreuna pe canapea in sufragerie, pe treptele scarii sau pur si simplu pe parchet, cu niste pereti goi, dar “plini de caldura” in jur, sentimentul de CASA TA care te invaluie, efectiv face sa dispara toata oboseala, stresul, nervii, emotiile sau trairile neplacute care te-au insotit pe drumul asta. Si in final, respiri aerul casei tale. Si asta este tot ce conteaza. Ca sunteti, impreuna, ACASA!

Haideti asadar sa descoperim impreuna daca AICI va fi ACASA pentru voi!

Suntem in localitatea Clinceni, pe strada Trandafirilor la numarul 8. Daca ne raportam la distante, suntem la 5 Km de Pasajul Domnesti, cel care va traversa Sos. De Centura spre Prelungirea Ghencea. Sau la 10,3 km de intrarea in Parcul Drumul Taberei si Zona Comerciala Drumul Taberelor. Si 10 km fix de Stadionul Steaua. In directia cealalta, suntem la 4,3 km de Parcul Bragadiru(apropos, minunata locatie!), la 5,7 km de Kaufland Bragadiru, la 9,2 km de MCDonald’s Bragadiru si Leroy Merlin si la 12,3 Km de Cora Alexandriei. Daca ne referim la minute, ele tin de perioada din zi in care vei face deplasarea.

Daca va intrebati ce are deosebit aceasta locatie, atunci sa stiti ca raspunsul este “Nimic”. Si asta este un lucru bun, pentru ca in final, este o zona rezidentiala noua, cu case frumoase si oameni normali, cu asfalt peste tot, cu utilitati si cu multi copii pe strada. Foarte multi.

Am sa incep prezentarea casei, povestind despre teren. Un lot de 602 mp de teren, cu o deschidere de 12 m la strada Trandafirilor si o a doua deschidere de 50 m lungime la drumul de servitude ce duce la casele din spate. Un lot asadar dreptunghiular.Casa pusa la mijloc, cu o zona de teren generoasa pavata in fata, unde incap lejer 5-6 masini daca trebuie, unde incap cei doi caini ai familiei si niste magazii. Iar in spate, o superba zona de gradina, cu vegetatie matura diversa, ale carei culori tomnatice efectiv ne-au fermecat privirea zilele acestea. Si pe care va recomand sa veniti sa le vedeti cu ochii dumneavoastra.

Casa, care are o amprenta de 136 mp la parter, este compusa din:

-hol principal, din care in dreapta mergi spre baie, spatiu de depozitare si dormitor

-iar in stanga dai in living si dinning, din el in bucatarie, iar la capatul livingului ai iesirea pe terasa acoperita de aproape 40 de mp.

O suprafata utila pe parter de 87 mp.

Apoi, urcand scarile, vom deschide o usa culisanta de sticla, ce ne va permite accesul la etajul mansardat, ce cuprinde:

-o camera de zi de 22 mp, care in capat dispune de o a doua bucatarie si o terasa de peste 8 mp, complet acoperita si inchisa din trei directii;

-doua dormitoare si o baie.

Ati inteles deja din detalierea de mai sus ca avem o casa formata oarecum din doua apartamente total independente, unul jos si unul sus. Singurul punct comun fiind holul de intrare in casa.

Evident, casa poate servi astfel nevoile unei familii extinse, formate dintr-un cuplu tanar, cu copii, care vor folosi etajul, dar care au ales sa locuiasca impreuna cu parintii lor, care vor folosi dormitorul, baia si bucataria, situate la parter.

Daca insa nevoile dumneavoastra nu sunt cele de mai sus, livingul de la etaj poate fi transformat intr-un dormitor generos de 22 mp, doar prin adaugarea unui perete de 3 m de gips carton si a unei usi, bucataria de la etaj poate deveni baie matrimoniala, iar casa poate deveni un tot unitar cu 4 dormitoare, 3 bai, 3 balcoane si o terasa imensa. Investitia in reconfigurare nu depaseste nivelul a 3.000 de euro.

Despre casa, trebuie mentionat ca este edificata in 2007, intr-o vreme in care oamenii construiau case de locuit, nu de vanzare. Si ca a fost ridicata de o firma de constructii, nu in regie proprie, de catre proprietari, pentru uzul familiei. Fara nici un gand de vanzare. Altfel, nu ne-am bucura de tocarie din lemn, parchet de lemn masiv, centrala termica in condensatie cu boile de 150 de litri, instalatie electrica si termica pe cupru, caramida porotherm, ori doua randuri de izolatie cu vata minerala, unul pe pod si unul sub acoperis.

La cei 185.000 Euro pe care vi-I solicitam pentru casa, veti primi in schimb cei

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Alimentare apa
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Gaze
Izolatie termica

Obiective interes

1. Gradinita Nr. 1 Clinceni 0213694040 Str. Principala, nr. 109, Clinceni, judetul Ilfov
2. Taramul Prieteniei - Gradinita Domnesti 0213525170 Sos. Independentei, nr. 2, Domnesti, judetul Ilfov
3. Gradinita Nr. 2 cu Program Prelungit Bragadiru 0311057194 Str. Povernei, Nr 1, Bragadiru, judetul Ilfov
4. Gradinita Nr. 1 cu Program Normal Bragadiru Str. Grivitei, nr. 41, Bragadiru, judetul Ilfov
vezi mai multe