95.000 €

Clinceni, Domnesti

  • Suprafata utila 95 mp
  • Teren 340 mp
  • An 2021
  • 4 camere
  • In constructie
Clinceni, 22 nov, 12:50

Descriere anunt

Clinceni, Domnesti,

case noi pe parter direct de la proprietar, living cu bucatarie open space, 3 dormitoare, 2 bai, camera tehnica, curent, gaze, put apa, fosa septica, centrala proprie, calorifere, finisaje. Se accepta credit.

Detalii suplimentare

Case noi pe parter direct de la proprietar, independente. Zona frumoasa si linistita cu strazi asfaltate si iluminat public, cu acces prin drum de servitute de 8m. Teren 340 MP.

Casele dispun de living cu bucatarie open space, 3 dormitoare, 2 grupuri sanitare mobilate si utilate, camera tehnica, pod ideal pentru depozitare sau mansardare deoarece casele au placa de beton peste parter, centrala proprie cu gaze, calorifere, parchet, gresie, faianta, termopan, usa intrare metalica, usa iesire in curte termopan, curent, put apa, fosa septica, gaze naturale, izolatie termica de 10cm.

Casele sunt in curs de edificare si pot fi rezervate!

Pret:

95.000 Euro casa cu 4 camere, 2 bai si bucatarie open space, cu suprafata teren de 340mp + 85mp drum de servitute

Casele se vand la cheie!

Nu colaboram cu agentii imobiliare!

Casele se diferentiaza de multe imobile noi prin calitatea constructiei, arhitectura si compartimentare, precum si prin calitatea finisajelor de care beneficiaza, acestea din urma pot fi standard sau alese de catre cumparator.