75.000 €

Clinceni, Domnesti, duplex la cheie comision 0%

  • Suprafata utila 115 mp
  • Teren 220 mp
  • An 2018
  • 4 camere
  • La cheie
Domnesti, 20 aug, 11:27

Descriere anunt

Clinceni, Domnesti, duplex la cheie comision 0%

ansamblu rezidential, vila duplex 4 camere, p+1+pod, suprafata 170 mp, teren 220 mp, 2 gr. Sanitare, gaze, curent, apa din put propriu, fosa septica, centrala, la 200 m bariera Prelungirea Ghencea,

Detalii suplimentare

O casa moderna, destinata celor care apreciaza natura  si care prefera natura in locul betoanelor sufocante. O casa situata intr-un minicomplex de case noi, realizate cu atentie pentru detalii si gandite pentru a raspunde nevoilor unei familii. 

Casele sunt realizate din caramida porotherm, structura de rezistenta fiind realizata din cadre si grinzi din beton armat. La exterior case sunt izolate cu termosistem din polistiren si ulterior tencuite. 

Finisajele interioare sunt de cea mai buna calitate, alese cu grija si bine imbinate. Atentia la detalii predomina si arata grija constructorului pentru fiecare aspect al casei.

La partea de utilitati, casele sunt racordate la reteaua de gaze si cea electrica, in timp ce apa curenta vine din put de mare adancime iar pentru canalizare casele sunt dotate cu fose septice.

Locatia este un potrivita pentru o casa, una ce cu siguranta va fi apreciata de o familie. 

Va astept cu drag la vizionare pentru a va convinge.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Alarma
Alimentare apa
Camera serviciu
Centrala termica
Dressing
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Living
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Curte pavata
Porti electrice