87.700 €

Chitila, Mogosoaia 8-10 minute metrou Straulesti

  • Suprafata utila 125 mp
  • Teren 168 mp
  • An 2018
  • 4 camere
  • La cheie
Mogosoaia, 10 sep, 12:19

Descriere anunt

Chitila, Mogosoaia 8-10 minute metrou Straulesti

casa vila P+1+M singur curte Mogosoaia Troita, constructie 2018, caramida, 5 camere, 3 dormitoare, living, 3 bai, 1 birou, bucatarie inchisa, spatii depozitare multiple, centrala termica, termopan, usi interior.

Detalii suplimentare

Casa singur curte, la doar 7-8 minute de mers cu masina pana la statia de metrou Straulesti distanta de mers pe jos pana la mijloc de transpot in comun autobus - maxi taxi este de 700metri aproximativ 8-9 minute. Astfel bucarandu-va de placerea de a locui intr-o casa la curte, in zona linistita si nepoluata cu aer curat datorita padurilor aflate in imediata apropriere , dar si fizic in imediata vecinatate a mijloacelor de transport ale Bucurestiului cat si a marilor magazine ;Leroy Merlin, Colosseum Retail Park, Carrefour, Mega Image, Shop & Go, Penny, Galeriile Baneasa Shopping City.

Locatie situata in aproprierea palatului Mogosoaia si a restaurantului Casa Vanatoreasca. Zona linistita inconjurata de vecini accesul facandu-se in mare parte pe strazi asfaltate, urmand ca diferenta de 200 m sa fie asfaltati curand de catre primaria Mogosoaia (2019). Locatia se afla intre cele doua paduri si inconjurat fiind de salba lacului Mogosoaia

Utilitati,in zona:Apa,ENEL,GAZ,Iluminat public

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Alimentare apa
Centrala termica
Dressing
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Living
Mansarda
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Curte pavata
Porti electrice