119.000 €

Chitila Laminorului, casa doua camere, teren 343 mp, comision 0

  • Suprafata utila 41 mp
  • Teren 343 mp
  • An 1960
  • 2 camere
  • La cheie
  • Metrou Parc Bazilescu ...19 min.

Descriere anunt

Chitila Laminorului, casa doua camere, teren 343 mp, comision 0,

Bun venit in sectorul 1, cartier Chitila. Pentru cei care sunt in cautare de un teren in zona de Nord a Capitalei, cu o pozitie buna, pe strada lata, cu utilitati si deschidere generoasa, va informez ca ati gasit anuntul potrivit

Va propun spre vanzare o casa cu doua camere( o puteti pastra sau demola), situata pe str. Vestei la nr. 17, la doar 150 metri de sos. Chitilei, in dreptul autogarii Chtila si capatului liniei de tramvai.

Casa este amplasata pe un teren in suprafata de 343 mp cu un front stradal de 14.24 ml ( vedeti schita din galeria foto) si are calcan cu proprietatea vecina.

Regimul de inaltime pe zona este P+1+M ( certificatul de urbanism este depus si trebuie sa iasa), iar pe teren avem toate utilitatile ( gaze, apa, canalizare si electricitate).

Zona este excelent deservita de linii de transport in comun, la doar doua minute de mers pe jos, pe sos. Chitilei, avem linii autobus, tramvai si maxitaxi, iar cea mai apropiata statie de metrou, este statia Laminorului, si se afla la 20 min de mers pe jos, sau la trei statii de STB.

Pentru cumparaturi, la doua minute de casa avem Mega Image, la cca 3-5 minute cu masina avem piata 16 Februarie, iar pentru aprovizionarea completa casei, la doar 5 minute aveti centrul Carrefour Colosseum si Leroy Merlin.

O zona cu foarte mult potential, pregatita sa-ti gazduiasca noua ta locuinta.

Vecinatati: Bucurestii Noi, Laminorului, Chitila, Parcul Bazilescu, Jiului, Chibrit, Laromet, Damaroaia etc.

Proprietatea va este oferita in reprezentar exclusiva de RENET - Real Estate Network, prin Alexandru Cordea, iar comisionul pentru cumparator este 0!

Agentii si agentiile imobiliare, sunt invitate la colaborare in conditii reciproc avantajoase !

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Alimentare apa
Canalizare
Centrala termica
Gaze

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Parc Bazilescu 19 min.