1.550.000 €

Chiajna, 2 imobile de lux, 2 piscine

  • Suprafata utila 690 mp
  • Teren 5.000 mp
  • An 2009
  • 11 camere
  • La cheie
Sector 6, 30 sep, 12:20

Descriere anunt

Chiajna, 2 imobile de lux, 2 piscine,

teren de tenis lac, doua case de lux, teren 5.000 mp, 11 camere, 2 piscine - interioara si exterioara, teren de tenis cu nocturna, crama, ponton cu acces direct catre lac. Comision 0,

Detalii suplimentare

Avem placerea de a va propune spre prezentare, ca o poveste de dragoste, echilibrul perfect: lac, natura verde, dotari, amenajare. Doua case decorate cu suflet, privire de artist si buget generos. Linistea coplesitoare, privelistea de exceptie, scarile de acces si pontonul direct catre lac, completeaza povestea. O resedinta spectaculoasa alcatuita din 2 vile impunatoare, teren de tenis, 2 piscine, cu o locatie excelenta, chiar pe malul lacului Dambovita, care ofera un mediu de vis, linistit si retras. Structurate C1= P+1+M, C2=D+P+1+ terasa acoperita cu piscina, vilele implinesc si prin spatialitate si structura, asteptari dintre cele mai exigente.

Excelent pozitionate pe o suprafata de teren de 3000 mp, beneficiind de inca 2000 mp de teren care delimiteaza proprietate fata de lac, aflati in folosinta si atribuiti de catre Primaria Chiajna, cele doua case sunt scaldate in lumina naturala de la rasarit si pana la apus, avand deschidere direct la lac, printr un ponton ce incepe prima parte a povestii. Cand va plimbati pe strazile din jurul vilelor, veti trai un sentiment unic, veti simti ca sunteti parte dintr-o comunitate calda si primitoare. Alei aerisite, curatenie desavarsita, gradini frumos amenajate cu flori si copaci, piscine in fiecare curte, spatii verzi, locuri de parcare si acces direct la lac.

Vilele sunt construite impecabil, au interioare cu spatii generoase, balcoane si terase cu panorama de vis catre lac.

Casa 1 are o amprenta construita la sol de 127 mp, iar suprafata utila este de 298 mp. La parter avem livingul generos de 48mp, un birou elegant, bucatarie spatioasa 19mp. La etaj sunt amplasate cele 4 dormitoare elegante, o baie si cele 2 terase cu privelisti de vis. Mansarda este organizata ca zona de relaxare unde troneaza o masa de biliard. Tot pentru relaxare, afara va asteapta o piscina si un teren de tenis, care te fac sa uiti de orice pandemie.

Casa 2 are o amprenta construita la sol de 172 mp, iar suprafata utila este de 389 mp. La demisol, avem 2 crame, 1 baie, 1 wc serviciu si un garaj spatios de 52mp.Urcam la parter, unde ne intampina 1 hol si o casa a scarii de 25mp, 1 living de 35mp si o sufragerie de 27mp, nelipsitul birou, bucataria spatioasa de de 27mp si o baie. Totul impresionant! La etaj, avem o frumoasa biblioteca, 2 dormitoare, 2 bai, dressing, logie si balcon. Si ca sa fie totul la superlativ, terminam cu o piscina relaxanta, unde sa te poti relaxa in voie, in casa ta de vis.

Ambele case beneficiaza de utilitati precum - gaz,curent electric, canalizare,cablu tv si internet.

Imaginea acestei proprietati exceptionale este intregita de curtea amenajata cu vegetatie matura si nobila.

Imobilele isi fac remarcate farmecul atat in exterior dar mai ales in interior, sunt amplasate strategic, devenind locul perfect pentru o experienta de confort si relaxare complete. Natura, intimitate, liniste, siguranta, confort, tehnologii inovatoare, tot ceea ce iti poti dori pentru locuinta familiei tale, dar si mai important este ca iti ofera posibilitatea ca, datorita pozitionarii excelente si a spatiilor foarte generoase, sa poti modela, imbunatati, si sa obtii tot ceea ce ai putea gandi despre o casa.

Casele se pot vinde si separat.

Va astept la vizionare, sa impartasim impresii (personal, am fost Alice in Wonderland) si... sa deveniti proprietarul acestui camin complet si distins!

COMISION 0

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Alarma
Alimentare apa
Beci/pivnita
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Living
Mansarda
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Curte pavata
Garaj
Gradina
Piscina
Porti electrice
Sistem irigatii

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!