139.000 €

Cernica. Vrei sa te muti la curte in Cernica? Avem casa potrivita

Ilfov, 07 apr, 20:30

Descriere anunt

Cernica. Vrei sa te muti la curte in Cernica? Avem casa potrivita.

Bun venit in Cernica!

Suntem langa padure, peste drum de lac si de Manastirea Cernica, intr-o pozitie privilegiata si intr-o dezvoltare reidentiala care va insemna la final 36 de case.

Casa, are o amprenta de 128 mp. Cu un living generos de 27 mp, bucatarie de aproape 14 mp, un dormitor matrimonial cu baie proprie. Un total de 3 dormitoare si 2 bai la parter si 2 dormitoare la mansarda. Plus walk-in dressing la mansarda, multe spatii de depozitare si posibilitate pentru a treia baie.

Suntem langa padure, peste drum de lac si intr-una dintre cele mai bune zone pentru case din zona de est a Bucurestiului. O zona civilizata, curata, cu oameni de calitate. Si intr-un ansamblu rezidential exclusivist, cu acces doar pentru rezidenti. O zona sigura si plina de aer curat. Si de copii.

Apoi, avem 476 mp lotul de teren. Cu deschidere la drum betonat si la 500 m distanta de sos. Cernica si cele 6(sase) autobuze ce o deservesc. Astfel, puteti ajunge in Bucuresti atat prin orasul Pantelimon si Cora Pantelimon - Republica, cat si pe sos. Cernica, Autostrada Soarelui, Pallady la Ikea.

Asadar, o locatie buna atat pentru cei care au copii la Spectrum si Lumina pe Pallady cat si pentru cei care ii au la ISB pe Sos. Catelu. Sau la Beirut Inter. School de pe Vergului.

Pentru vizionari, va stam la dispozitie oricand, in intervalul 8-18 sau sambata intre 8 si 12.

Casa poate fi achizitionata cu cash sau orice tip de credit. Actele sunt pregatite pentru banca. Casa este pregatita pentru a fi livrata in cateva zile.

Pretul casei pleaca de la 139.000 Euro pentru urmatoarea varianta:

-parter: 3 dormitoare, 2 bai, living, bucatarie, terasa; complet finisata; iar la mansarda doua dormitoare doar compartimentate, pereti din gips carton, un dressing compartimentat, spatii de depozitare necompartimentate; mansarda nefinisata si intre nivele placa pe structura usoara.

Varianta identica dar cu mansarda finisata si o baie la etaj, inseamna inca 15.000 Euro.

Varianta cu placa de beton intre cele doua nivele mai inseamna un plus de 12.500 Euro.

Atentie: imaginile interioare sunt de la alta casa, identica, finalizata si predata. Casa de vanzare este in faza de proiect si vom demara constructia in momentul identificarii unui cumparator. Termen de finalizare: sfarsit de an 2021.

P.S: la acest moment, se lucreaza la doua lucrari importante de infrastructura, respectiv podul ce duce Sos. Cernica peste Sos. de Centura, usurand astfel comunicarea cu Pantelimonul si largirea soselei de Centura la 4 benzi de circulatie. Adaugati la cele doua si accesul existent prin Autostrada Soarelui si va spun ca avem astfel cel mai bun acces din profimitatea orasului. Si cel mai rapid.

Proprietate reprezentata exclusiv de RENET Real Estate Network prin Daniel Dobre, comision 0 % cumparator!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Centrala termica
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica