119.000 €

Cernica, sansa ta sa cumperi casa dorita. Profita

Ilfov, 04 apr, 23:52

Descriere anunt

Cernica, sansa ta sa cumperi casa dorita. Profita.

Continuam dezvoltarea ansamblului rezidential Tom’ Homes cu o casa noua. Singura disponibila pentru vanzare in 2021. Asa ca, ai o singura sansa sa ai casa ta in Cernica! Profita de ea.

Casa asta e diferita. Si ne e atat de draga....E diferita pentru ca este casa alternativa la apartamentul din oras. Este acea casa pe care o poti cumpara dupa ce vinzi apartamentul cu trei camere din Titan, Berceni sau Militari.

Si este mai mare, mai frumoasa, mai aerisita si bine impartita decat orice apartament. In plus, ai teren, ai curte, ai natura, ai aer curat si ai loc de parcare. Poti iesi seara sa admiri luna, te poti trezi dimineata mangaiat de razele soarelui sau te poti rasfata cat e ziua de lunga tolanit in hamacul din curtea casei tale! In carantina sau nu, aici iti va fi bine!

Dar hai sa iti povestesc si niste "tehnicalitati".

Incep cu zona: suntem peste drum de Manastirea Cernica, intre lac si padure. Poti ajunge aici prin Titan-Pallady-A2-Sat Cernica, sau prin Pallady-Centura-Sos. Cernica, prin Pantelimon-Cora-Oras Pantelimon-Centura-Sos. Cernica sau direct din DN3 Bucuresti-Branesti. Adica multe cai de acces.

Apoi, suntem la 700 de metri de Sos. Cernica si cele 6(da, sase) linii de transport in comun. Dintre care unele merg la Cora Pantelimon, altele la Republica si unele in Titan la Ikea.

Suntem intr-un santier de multe case, iar casa asta este in al doilea rand fata de strada George Tarnea. Deci aproape de strada, dar nu fix la strada.

Terenul. Aproape 600mp inclusv cota de drum. “Curati”, doar ai tai sunt 476. Un teren mai mult decat generos.

Casa are in jur de 106 mp totali si vreo 90 mp utili. Ti-am zis ca-i mai mare decat orice apartament. Si este dispusa exclusiv pe parter. De ce doar parter? Pai, ne-am gandit ca o casa trebuie sa fie utila si usor de folosit si intretinut. Cu cat e mai mare si mai inalta, cu atat e mai dificila intretinerea ei. In plus, pe masura ce inaintam in varsta, ne mai lasa genunchii, ne mai enerveaza scarile....

Nu-i bai, daca vrei sa "urci sus", ti-am pregatit in pod un spatiu de depozitare, . Dar...ai doua dormitoare de peste 14 mp la parter si unul de vreo 12 mp, ai doua bai, ai o bucatarie si living....cat spatiu sa mai ai nevoie?

Casa e din caramida. Porotherm evident. Dar sa va "ametesc" si mai mult:

-fundatie, adancime 90 latime 40,beton B200 pana la cota 0;

-fundatie elevatie, 25 cm x70 H;

-grinda fier 8 bare PC 12;Rame PC 8;

-beton B250,umplutura pamant, piatra, nisip,compactat,folie, plasa sudata grosime 6;

-beton placa B250, carton pt zidarie, multibat, nisip;

-caramida phorotherm 25cm;

-stalpi beton 25x30,beton B 300,PC 16 stalpi, grinzi beton armat PC 12 etrieri PC 8,boiandrugi usi;

-placa peste parter: grinzi 10x10,capriori 5x10,izolatie vata minerala, gipscarton, tabla acoperis Blitz Profil, saciac;

-izolatie polistiren 10 EPS 80,tencuiala decorativa ISOMAT;

-geamuri Termopan Q-fort 5 camere, usa intrare Q-fort valoarea 1000 euro;

-tencuiala interioara, gletul 2 maini incarcare si 1 finisarea;

-finisaje si obiecte sanitare la alegere, dupa urmatorul buget: Gresie, Faianta 30lei mp,Parchet 29lei mp,cada 400lei,baterii 100lei buc wc-uri 100lei buc, lavoare 200lei buc;prize si intrerupatoare 5lei buc;

-gard beton 100lei ml;gard fata teava rectangulara;

-pentru alimentarea cu apa, put 28-30ml adancime,pentru canalizare fosa septica 2000litri, sistem drenaj 10ml; racordare la retelele publice de gaze naturale si curent electric;

-alei beton 70cm ,fosa betonata la suprafata, acces auto.

Multe? Dificil de retinut? Vor fi trecute in contract, stati linistiti! Si daca nu ati inteles nimic din ce am scris mai sus, stati linistiti, traducerea ar fi asa: e o casa sanatoasa, executata cu simt de raspundere, de niste oameni care stiu ce fac si le place sa faca case pentru oameni. Construiesc de mult, au construit multe case in zona si dezvolta in continuare zona.

Stiu ca te intrebi "oare este asta casa potrivita pentru mine?". As spune ca pentru asta, trebuie sa vii pe la noi, sa vezi locatia, sa cunosti vecinii si sa ne cunoastem si noi. Sa ne privim in ochi si sa ne intelegem. Pentru ca si tie trebuie sa iti placa casa si locatia, dar si noua sa ne placa de tine. Pentru ca avem un proiect mare, cu multe case si o comunitate frumoasa pe care vrem sa o dezvoltam. Cautam oameni de calitate, care sa placa celor care deja au cumparat si care sa se "potriveasa in peisaj".

Asa ca daca si tu ai un VIS....hai sa il vezi pe al nostru! Poate avem surpriza sa fie vorba de acelasi vis!

Termen de finalizare: final de an 2021.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Camera serviciu
Centrala termica
Gaze
Izolatie termica