115.000 €

Cernica, Pantelimon

  • Suprafata utila 133 mp
  • Teren 383 mp
  • An 2012
  • 4 camere
  • La cheie
Cernica, ieri, 09:55

Descriere anunt

Cernica, Pantelimon

Manastire, vila p+1+pod, 3 dormitoare, 2 bai, 2 terase, magazie, parcare. Langa padure si lac. Acces rapid transport in comun. Bucatarie mobilata si utilata. Comision 0% cumparator, oferta exclusiva.

Detalii suplimentare

Bun venit in Cernica!

La intrarea in localitate, peste drum de Manastirea Cernica si lac si langa padure, s-a dezvoltat o zona rezidentiala noua. Case frumoase, oameni tineri, comunitate. Pe una dintre aceste strazi, am descoperit pentru dumneavoastra o vila dispusa pe parter si etaj, cu un mic pod, o terasa inchisa, plus o magazie utila oricarei gospodarii, o casa numai buna pentru o familie cu copii.

Cu un teren generos de aproape 400 mp, cu spatii verzi si pomi roditori, cu loc de parcare si spatiu de relaxare. Cu baie cu cabina de dus si fereastra la parter, cu o bucatarie spatioasa si luminoasa, un living cu dinning si o terasa inchisa la parter si cu 3 dormitoare spatioase, baie care la randul ei dispune de fereastra si un balcon inchis la etaj. Plus un mic pod. Cu o suprafata totala de 189 mp si o suprafata utila de 133 mp. Construita in anul 2012 din zidarie de caramida, cu structura de rezistenta din beton armat, cu finisaje de bun gust si cu un aer elegant si modern, casa reprezinta idealul pentru orice familie.

Camerele sunt generoase, fiecare dormitor oferind locatarului sau suficient spatiu de odihna, dar si de creatie. Fie ca vorbi de parinti, sau de copii, nimeni nu se va plange vreodata de lipsa de spatiu. Bucataria, un loc magic, va permite celor pasionati de gatit sa isi puna in aplicare talentul culinar, spre bucuria si deliciul celorlalti membri ai familiei, care vor savura cu placere felurile de mancare "mestesugarite" acolo si mai ales, evident, deseturile aburinde ce vor iesi din cuptorul maestrului bucatar.

Daca terasa de vara este locul in care se petrece timpul atunci cand e cald si bine, ce te faci din octombrie si pana in martie, cand vremea nu permite statul in aer liber? Ei bine, din fericire avem si o terasa acoperita, terasa ce iti va permite sa te bucuri de aer curat, sa petreci impreuna cu prietenii sau sa savurezi cafeaua matinala, fara sa tremuri de frig! Si fara sa te ploua.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Centrala termica
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Living
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Gradina