118.888 €

Casa de vis dintre tei, Crevedia

  • Suprafata utila 230 mp
  • Teren 719 mp
  • An 2014
  • 5 camere
  • La cheie
Bucuresti, 12 aug, 12:19

Descriere anunt

Casa de vis dintre tei, Crevedia,

Comision 0% pentru Cumparator

Doresti tot ce este mai bun pentru tine si familia ta? Tanjesti dupa aer curat si liniste?

Evadeaza din agitatia cotidiana alaturi de noi si vino sa vizitezi casa ideala pentru tine si familia ta! In zona Crevedia, aproape de raul Colentina, vei fi invaluit de un sentiment de vacanta luxoasa indata ce vei patrunde in curte. Construita in stil feng shui, vila este conceputa pentru a oferi confort si sentimentul unui camin primitor.

Construita in 2014, casa este amplasata in mijlocul unui teren de 719 mp, avand o priveliste ampla a gradinii de 549 mp, ce ofera intimitate si relaxare pentru weekend-uri ideale in familie, mese luate in aer liber si, de ce nu, o simpla plimbare in care sa simti iarba sub talpile goale.

Cu un design spatios si aerisit, cele 5 camere, 4 dormitoare, 3 bai si 2 balcoane iti ofera maximum de confort si discretie, pentru orice situatie. Mai mult, intreaga zona este imprejmuita de padurile de tei specifice zonei – “Primavara miroase atat de placut, incat te trezesti zambind fara sa stii de ce”, aminteste cu drag proprietara. De asemenea, fiind aproape de Raul Colentina, apare natural ocazia pescuitului de duminica dimineata sau in vacante, cand familia doarme.

Fiind construita sanatos si bine izolata, aceasta casa este extrem de dorita de familistii care cauta sa ia o pauza de la cotidian. Vara nu este nevoie de aer conditionat, iar incalzirea este prin pardoseala.

Va asteptam la o vizionare acum cat inca este de actualitate..

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Camera serviciu
Centrala termica
Fosa septica
Izolatie termica