93.000 €

Cartier Alegria De vanzare casa

Glina, 04 oct, 11:32

Descriere anunt

Cartier Alegria De vanzare casa

De vanzare casa in Cartierul Alegria, 120 mp utili, P+1+M, posibilitate amenajare mansarda in suprafata de 45 mp, gaze, curent, apa, canalizre, se preda la cheie, teren 210 mp,

Detalii suplimentare

Va propunem spre vanzare o vila tip duplex cu 4 camere cu un regim de inaltime de P+1+M localizata in cartierul ALEGRIA in apropiere de de transport public, lac.

Locuinta, in suprafata utila de 120 mp este construita in anul 2019 si este amplasata pe un teren cu o suprafata de 210 mp.

Vila are 3 bai, 1 balcon, 1 bucatarie inchisa, debara, terasa, wc serviciu, dressing. Casa dispune de curent electric, apa, gaz, cablu tv, canalizare, centrala proprie, calorifere, fibra optica. Se preteaza pentru rezidential.

Casa se vinde la gata, parter +etaj 1 + mansarda care se poate amenaja in suprafata de 48 mp utili la 2.60 m inaltime. Casa are 120 mp utili, exista posibilitatea de amenajare a mansardei ce are o suprafata utila de 48 mp. La etajul 1 avem un dormitor (birou), 1 dormitor cu dressing de 16 mp, un dormitor matrimonial cu baie proprie de 21 mp, hol si o baie; la parter avem: living de 30 mp, bucatrie + camera tehnica (debara) 12 mp, baie 5 mp, hol.

Terenul are o suprafata totala de 210 mp din care curte libera 140 mp, curte amenajata.

Casa se vinde la cheie si racordata la toate utilitatile: gaze, curent electric, apa si canalizare

Pret : 93000 euro NEGOCIABIL

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Alarma
Alimentare apa
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Living
Mansarda
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Curte pavata

Obiective interes

vezi mai multe