Busteni, in armonie cu natura, un spatiu de poveste, casa si teren

349.000 €

Busteni, in armonie cu natura, un spatiu de poveste, casa si teren,

349.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 180 mp Teren 641 mp An 1922 6 camere
Descriere
Aducem astazi in actualitate o proprietate situata in statiunea Busteni, asezata la poarta Bucegilor.

Zona este vizitata de multi turisti din tara si strainatate, pensiunile devenind neincapatoare pentru amatorii de mistere din Bucegi, locul despre care se mai spune ca oamenii se pot vindeca miraculos datorita apei vii si a gurilor de rai.

Pozitionarea reprezinta punctul forte al casei, situandu-se la 5 min de mers cu masina de orasul Sinaia, Poiana Tapului, 6 min de Partia Kalinderu, 9 min de Cascada Urlatoarea.

Datorita localizarii ofera oportunitati legate de exploatarea resurselor turistice in scopul construirii unei pensiuni , spatiu de agrement cu teren multifunctional, spatiu de joaca pentru copii.

Imobilul necesita renovare, oferindu-va posibilitatea de a alege destinatia : Cazare, Servicii, Agrement, sau propriul dv camin.

Locatia asigura intimitate dar si conectarea cu oamenii, dat fiind faptul ca se afla in apropierea obiectivelor turistice.

Dar cine nu si-ar dori putina liniste? Si un camin intr-un peisaj de basm?

Ce ar putea fi mai imbietor decat caldura unui semineu in fata caruia te asezi ascultand sunetul lemnului trosnind in foc ?
Puteti completa decorul personalizand ambianta cu diferite obiecte, iar in functie de spatiul disponibil puteti alege in zona de dining open space, un coltisor destinat conversatiilor in fata semineului, unde se vor aduna la povesti familia si prietenii dv.

Pe un teren de 750 mp, este construita o casa Parter si Mansarda cu amprenta de 110 mp utili, teren liber 640 mp cu posibilitatea unei constructii adiacente viitoare in functie de nevoile/posibilitatile dv.

La PARTER regasim 3 dormitoare, bucatarie, 2 grupuri sanitare, terasa acoperita, magazie, 1 hol.
Mansarda este compusa din loggie, 3 dormitoare, 1 hol, 1 grup sanitar.

Va asteptam cu drag, in inima muntilor, sa vizionam impreuna locul in care puteti experimenta conceptul de vacanta ce poate rasfata simturile!
Optiuni exterior
Curte amenajata
1.684 vizite Busteni, 26 Jan, 08:01