220.000 €

Buftea, Stirbei Voda

  • Suprafata utila 155 mp
  • Teren 556 mp
  • An 2019
  • 4 camere
  • La cheie

Descriere anunt

Buftea, Stirbei Voda,

OFERTA SPECIALA: Vila luxoasa, 4 camere, bucatarie utilata, gradina, gazon, pomi fructiferi, piscina. Finisaje: piatra naturala, travertin, marmura, granit african, VEKA, leduri cu senzori, incalzire pardoseala,etc

Detalii suplimentare

Va oferim la vanzare o vila luxoasa, situata in zona centrala cu vecini deosebiti, compusa din 4 camere, 3 bai, in suprafata de 155 mp utili, 135 mp utili are casa, plus o magazie de 20 mp utili folosita pentru depozitare, cu un teren total de 556 mp

Vila este compusa din parter si etaj, are terasa, piscina, gradina amenajata, gazon, pomi fructiferi.

Vila este finisata cu cele mai moderne finisaje si se adreseaza unui segment de lux.

Constructia este finalizata, gradina este amenajata, are sistem de aspersoare GARDENA, pomi fructiferi, gazon, cu un sistem de aspresoare GARDENA, piscina are un volum de 24000 litri, cascada, pompa Italia, este placata cu marmura, travertin, are cascada, pompa Italia.

Drumul de acces e betonat si are poarta cu telecomanda si se poate parca 6 masini.

Este construita in stil mediteranean, s-au utilizat materiale si finisaje de cea mai buna calitate. Fatada este placata cu piatra naturala este izolata cu polistiren de 10 cm, bucataria si baile au gresie si faianta Marazzi, obiecte sanitare Villeroy and Boch, chiuvete din marmura naturala, usi interioare din lemn, geamuri PVC VEKA cu 3 camere cu geam tratat, acoperis din tigla metalica.

Bucataria este mobilata si utilata cu aparatura Bosh, Franke, Samsung, are frigider mare, dublu, blat de granit african, insula placata cu marmura, sistem de iluminat cu leduri pe senzori.

Glafurile si pervazurile ferestrelor sunt din granit si yellow stone

La bucatarie, insula are blatul si oeretii laterali tot din din yellow stone (piatra naturala). La intrare avem usa cu sticla securizata.

1 - La parter se afla un hol, o spalatorie si un spatiu tehnic, baie cu cada, bucatarie mobilata si utilata,deschisa catre living, terasa, piscina, gradina.

2 - La etaj este un dormitor matrimonial cu baie, dressing, balcon si doua dormitoare cu baie pe hol.

Dormitorul matrimonial este mobilat, baile sunt utilate si mobilate. Etajul este mobilat cu mobila facuta la comanda, cu dressing-uri generoase, prevazute cu feronerie BLUM.

Are toate utilitatile: electricitate, apa curenta, canalizare.

Centrala este electrica, gazele sunt la poarta. Incalzirea este prin pardoseala cu termostat si senzori cu infrarosii, aerul conditionat este prin tubulatura.

Zona este linistita, cu case frumoase si vecini de calitate. Este situata la intersectia strazii Independentei cu strada Stirbei Voda, intre padure si lac.

Pentru orice detaliu sau informatie sunati va rog la 0747080810 - Radita Craciun

Va astept la vizionare!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Alarma
Alimentare apa
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Living
Mansarda
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Curte pavata
Garaj
Gradina
Piscina
Porti electrice
Sistem irigatii