344.500 €

Casa Buftea stil Neoromanesc

  • Suprafata utila 249 mp
  • Teren 921 mp
  • An 2011
  • 7 camere
  • La cheie
Ilfov, 13 sep, 11:17

Descriere anunt

Casa Buftea stil Neoromanesc

Spatiu, liniste, caldura sunt cuvintele ce definesc aceasta proprietate, construita si gandita pentru deplinul confort al familiei. Cadrul in care este amplasata locuinta, linistea din jur, situarea intr-o comunitate privata, generozitatea curtii, totul te imbie la destindere si la conectare cu sine, cu familia si cu natura.

Casa este retrasa de la strada. Desfasurata pe o suprafata utila de 249 mp si totala de 315 mp imobilul este dispus pe parter si etaj.

Parterul locuintei cuprinde zona centrala a casei, formata din camera de zi spatiosa cu bucataria si dinning-ul alaturate, o debara, urmeaza o baie, camera tehnica.

Tot la parter, in lateralul casei se afla si garajul.

Urcand scara interioara ale carei trepte sunt placate cu Kliker si cu balustrada de fier forjat se ajunge la etaj unde sunt amplasate 2 dormitoare si un birou. Urmate de dormitorul matrimonial cu baie proprie si terasa.

Multiple spatii din locuinta sunt gandite pentru petrecerea timpului impreuna cu toti ai casei: living-ul si terasa de unde se pot admira rasaritul soarelui; micul solar de legume, unde copiii pot participa alaturi de parinti la gradinarit si sera de flori, care poate fi o oaza de relaxare; gratarul - solutia perfecta pentru petrecerile in familie.

O alta caracteristica a acestei case este ordinea mentinuta prin prezenta multor spatii de depozitare si tehnice: spalatoria echipata cu toate ustensilele necesare, camera tehnica cu centrala termica, centrala solara, podul amenajat ca spatiu de depozitare. De asemenea, garajul este o alta zona in care sunt depozitate bicicletele si tot felul de lucruri necesare la intretinerea masinilor si a curtii.

Proprietatea se vinde complet mobilata si utilata, va puteti muta foarte usor, fara sa pierdeti prea mult timp cu mobilarea si aranjarea casei, cu exceptia zonelor pe care veti dori sa le amenajati in alt mod.

Pentru alte detalii, va invit sa ma sunati si sa vizionati proprietatea.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Alimentare apa
Beci/pivnita
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Optiuni exterior
Garaj