72.000 €

Breaza, casuta de vacanta perfecta! Mobilata complet !

  • Suprafata utila 70 mp
  • Teren 500 mp
  • An 2012
  • 3 camere
  • La cheie

Descriere anunt

Breaza, casuta de vacanta perfecta! Mobilata complet !

Va prezint spre vanzare o casuta de vacanta foarte cocheta situata in orasul Breaza, pe Aleea Cerna, o straduta foarte linistita, cu vecini prietenosi si acces usor catre strada principala.

Casa este construita in anul 2012 pe un teren in suprafata de 500 mp, este dispusa pe parter si mansarda, cu o suprafata construita de 99mp, din care 70 mp sunt utili.

Casa este construita cu o firma de constructii, sub atenta supraveghere a dirigintelui de santier si a proprietarului care a supervizat lucrarile pe toata durata lor. Casa are structura din beton cu pereti din caramida, planseu din beton armat, diafragma si centuri din beton. Casa are acoperis Lindab, ferestre marca Rehau si este izolata cu polistiren de 10 cm. Toate ferestrele au glafuri din granit si plase de insecte.

Se poate pune la dispozitie toata documentatia tehnica a casei( planuri proiect, memorii tehnice pentru arhitectura, instalatii, rezistenta, autorizatie de construire, proces verbal de receptie, studiu geotehnic pentru teren, certificat de urbanism). Este o casa construita cu mare simt de raspundere pentru care s-au respectat absolut toate etapele pe durata constructiei.

Casa a fost gandita ca o locuinta de vacanta pe timpul verii pentru o familie. Compartimentarea este foarte bine optimizata si este o casa care se intretine cu costuri foarte mici.

Parterul( 42 mp amprenta din care 37 mp sunt utili ) este compus din: hol intrare, camara cu aerisire, bucatarie, living si baie. Bucataria are 7,5 mp si este deschisa catre livingul in suprafata de 22 mp.

Mansarda are o suprafata de 42 mp si este formata din 2 dormitoare, o baie si un hol. Ambele bai au ferestre.

Casa este foarte bine ingrijita, curata si cu toate finisajele si dotarile in perfecta stare. A fost recent zugravita si igienizata.

Fiind gandita de la inceput ca o locuinta de vara, casa nu este racordata la gaze. Pentru incalzire, la parter este o soba de teracota pe lemne cu 7 fumuri iar la etaj se folosesc calorifere electrice. Pentru cei care vor sa locuiasca permanet, se poate face foarte usor bransamentul la gaze, teava de gaze fiind chiar in fata portii.

Pentru apa calda este montat un boiler electric performant.

Finisajele interioare sunt pastrate in stare perfecta. Baia de la parter este dotata cu cabina de dus si masina de spalat rufe iar baia de la etaj este dotata cu cada. Pardoselile sunt placate cu gresie in bai, bucatarie si hol iar dormitoarele si livingul sunt placate cu parchet laminat. Usile de interior sunt celulare cu tocuri din lemn iar usa de intrare este din lemn masiv realizata pe comanda.

Bucataria este mobilata si utilata si amenajata cu zona de luat masa.

Dormitoarele sunt mobilate fiecare cu cate 2 paturi (1 pat matrimonial si 1 pat de o persoana) si au fost gandite sa poata fi folosite de familii cu copii. Ambele dormitoare au mobilier Ikea, unul dintre ele are 1 sifonier iar celalat o comoda generoasa pentru haine. Pentru week-endurile aglomerate cu musafiri, s-a creat un mic spatiu de dormit in holul etajului, unde s-a dotat cu un pat de o persoana. Tot pentru dormit se pot folosi si canapelele din living, ambele fiind extensibile.

Curtea este amenajata cu pomi fructiferi( mar, prun, visin, par), capsuni, mure, foarte multe flori( trandafiri, clematite), brad, alun, salcam, salcie japoneza. Primavara si vara este o adevarata oaza de verdeata . In curte s-a amenajat si o alee betonata de 20 m lungime, unde se pot parca masini.

La intrarea in casa este amenajata o terasa de 24 mp placata cu piatra naturala, unde primavara si vara se poate servi masa si cafeaua in fiecare dimineata. In curte este construit un gratar din caramida si o magazie din lemn pentru depozitarea lucrurilor de curte.

Curtea este ingradita iar portile au fost refacute recent, atat poarta pietonala cat si poarta auto.

Casa este bransata la curent electric, are apa curenta, fosa septica capacitate 22,5 m cubi. Pe strada au inceput lucrarile de canalizare, instalatiile de canalizare fiind aduse pana aproape de aceasta proprietate iar Gazele sunt la poarta.

Pentru cei care inca nu cunosc detalii despre Breaza si despre proprietatile aerului, va informam ca orasul a fost declarat statiune balneo-climaterica in anul 1928, calitatea si puritatea aerului concurand cu cel din statiunea Davos din Alpii Elvetieni. Calitatea aerului localitatii se datoreaza ozonului si ionilor negativi, cu efect terapeutic. Orasul Breaza se afla la o altitudine de aproape 500m fiind situat intre Campina si Comarnic la o distanta de 100 km de Bucuresti, 70 Km fata de Aeroportul Otopeni, 45 km fata de Ploiesti, 25 km fata de Sinaia.

In centrul Orasului se afla Parcul Brancoveanu, Liceul Militar, Primaria Breaza, restaurant ''La Nuci'', Pizzeria Breaza. Pentru aprovizionare puteti alege intre Pia

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Alimentare apa
Camera serviciu
Fosa septica
Izolatie termica