78.000 €

Bragadiru Independentei, duplex, calitate exceptionala, comision 0%

  • Suprafata utila 152 mp
  • Teren 170 mp
  • An 2018
  • 4 camere
  • La cheie
Ilfov, 05 dec, 10:05

Descriere anunt

Bragadiru Independentei, duplex, calitate exceptionala, comision 0%

vila duplex de o calitate exceptionala, in zona Bragadiru in cartierul Independentei pana in Centura in spatele leroy merlin cu o % comision pentru cumparator. Zona este curata linistita doar cu contructii noi moderne strazi largi pietruite cu toate utilitatile.

FIECARE IMOBIL este alcatuit din doua unitati tip DUPLEX . Un Duplex este alcatuit din Parter ( living bucatarie baie hol camara si casa scarii ) Etaj ( doua dormitoare birou –sau dormitor copil- baie si hol ). Parterul si Etajul insumeaza o suprafata construita de 120 mpc la care se adauga doua balcoane de 96 mpc. Podul este un pod mansardabil ( peste 330m inaltime la coama ) ce are cca.38 mp

suprafata utila si circa 22 mp suprafata de depozitare. Accesul inspre pod se realizeaza pe o scara tip mansarda.


STRUCTURA DE REZISTENTA: este realizata din beton armat de clasa superioara ( beton clasa C20/25 si otel beton BST500) si este alcatuita din grinzi de fundare ce reazema pe fundatii izolate stilpi grinzi si placi toate din beton armat. Sarpanta este din lemn cu invelitoare cu tabla tip Lindab.


FUNDATIA : este realizata din grinzi continue din beton armat ( 100cm x 40cm ) ce reazema pe fundatii izolate din beton armat ( 100cm x 100cm x 60 cm ) fundatii ce coboara sub adincimea de inghet (-110m). Aceste fundatii izolate se regasesc sub fiecare stilp de rezistenta. S-a ales aceasta solutie constructiva cu fundatii izolate ce pleaca de la adincimea de -110m pe care reazema grinzi de fundare de 10 m inaltime asa incit cota pardoselii finite parter sa fie la +050cm deasupra terenului amenajat. Aceasta solutie prezinta doua avantaje : unul constructiv prin asigurarea atit a adincimii de

inghet cit si prin asigurarea unei descarcari semnificative a actiunilor seismice catre terenul de fundare ( peretii nu se mai crapa ) cit si unul functional prin eliminarea posibilitatii patrunderii apelor fluviale si a infiltratiilor din sol catre pardoseala parterului aceasta gasindu-se la 50cm deasupra terenului natural ( amenajat ).


SUPRASTRUCTURA : este realizata din structura in cadre din beton armat (stilpi grinzi si placi inclusiv placa de beton armat peste etaj ). Zidaria este din caramida Porotherm Robust atit pentru peretii exteriori cit si pentru peretii interiori. Nu s-a folosit BCA sau caramida de joasa calitate . Acelasi tip de caramida s-a folosit inclusiv la pod asigurind astfel acelasi confort termic ; tot in pod se regasesc trase coloanele de apa canalizare si agent termic in  situatia in care se doreste ulterior amenajarea unei bai ( grup sanitar ) si montarea unor calorifere pentru transformarea podului in mansarda locuibila.

Faptul ca s-a turnat PLACA DE BETON PESTE ETAJ prezinta urmatoarele avantaje : inchide structura de rezistenta la partea superioara asigurind efectul de “cutie rigida” cu o foarte mare rezistenta la actiunea seismica ( o mai mare rezistenta la cutremure ) asigura o mare rezistenta in exploatare a mansardei ( functionalitatea mansardei ca si restul casei) cit si un comfort termic sporit al intregului imobil prin inchiderea anvelopei termice.


FINISAJELE INTERIOARE : sint realizate in sistem clasic ( tencuiala din mortar de var-ciment si gleturi de ipsos iar placarile din gresie faianta si parchet sunt cu mult peste medie ( gresie 60x60 parchet laminat etc ) Scara interioara placata cu granit.


INSTALATIILE :

- ELECTRICE sint realizate din conductor de cupru de 15 mm si 25 mm tras prin tub PVC ignifug imbinat la cald. Toata aparatura ( prize intreruptoare etc ) este pe sistem modular tip GEWISS .

- TERMICE sint realizate cu teava PPR si fiecare apartament are centrala proprie Viessman. Deasemenea fiecare apartament este prevazut cu un circuit separat de aer conditionat.

- OBIECTELE SANITARE sint marca KOLO ( sau similar ) cu mult peste medie.

TIMPLARIA EXTERIOARA este realizata cu profile PVC import Germania marca SALAMANDER.

TIMPLARIA INTERIOARA este import Polonia prin Bella Casa usi laminate cu toc si pervaz pe semirotund. Usa de intrare este usa metalica din tabla grosime 2mm cu fete din MDF Furniruit fabricate in Romania cu garantie reala 24 luni.


Toate etapele de executie au documente de calitate si procese verbale cit si fotografii.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Alimentare apa
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica