319.000 €

Bragadiru

  • Suprafata utila 570 mp
  • Teren 1.800 mp
  • An 2007
  • 12 camere
  • La cheie
Ilfov, 13 nov, 13:18

Descriere anunt

Bragadiru

Super oferta. Pret sub 550 euro/mp. Pe o suprafata de 1800 mp de teren, delimitat de un gard de beton pe toate 4 fronturi gasim o vila impunatoare.

Detalii suplimentare

Pe parter vom gasi holul de primire, camera de zi, bucataria, usa care da in garaj, o terasa in spatele casei care duce spre piscina neterminata inca. La etajul 1 lucrurile stau altfel. Gasim 3 dormitoare cu 3 bai si un dressing haine. Spre vest avem doua dormitoare mari si o terasa comuna de 40 mp, acesta din urma fiind inchisa. Spre est un dormitor cu balcon. La etajul 2 situatia se schimba. Cand vad camera aia imensa imi vine sa pun un fileu si sa joc tenis cu piciorul. Lasand gluma deoparte avem o camera de peste 60 mp care poate fi folosita pe post de evenimente, loc de joaca indestulat pentru copii sau diverse activitati. In partea celalta un dormitor cu bai ce poate fi folosit pentru oaspeti si tou un dressing haine.

Ca si materiale gasim cam tot ce e mai bun pe piata......marmura, granit, parchet trafic intens, geamuri cu 6 camere antiefractie, usi de cea mai buna calitate, acoperis LINDAB, izolatie termica interioara si exterioara.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Alimentare apa
Beci/pivnita
Camera serviciu
Canalizare
Dressing
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Living
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Garaj