110.000 €

Borsec, casa de vacanta

  • Suprafata utila 250 mp
  • Teren 3.000 mp
  • An 2008
  • 3 camere
  • La cheie

Descriere anunt

Borsec, casa de vacanta,

Vand vila in zona submontana - Baiculesti - Tutana /Arges, D+ P+ M, constructie 2008. Zona turistica la 25 km de Pitesti, 10 km de Curtea de Arges, acces asfaltat, lacul de acumulare la 5 km.

Detalii suplimentare

loc inconjurat de paduri. La 2 km se afla Manastirea Tutana si lac pt pescuit. Suprafata terenului este de 3000 mp cu deschidere 26 m,suprafata construita 140 mp. Constructia este pe structura de lemn cu izolatie de polistiren la exterior+ vata minerala+ rigips.

Parter : living-40 mp , bucatarie, grup sanitar, terasa, garaj, camera centralei, hol, debara sub scara.

Mansarda : 3 dormitoare +2 dressinguri + balcon+ hol+ baie mare. Pod - pt depozitare. Incalzirea se face cu centrala pe lemne Viadrus, cu calorifere+ instalatie panouri solare+ incalzire semineu in living. Utilitati: fosa septica+ apa din put+ apa din retea stadala+ curent+ internet+ satelit+ telefonie fixa. Apa calda se obtine de la central pe lemne+instant+panou solar 4 anotimpuri. Curent electric-220V.

Vila este dotata cu gresie+ faianta+ parchet laminat+ termopane pvc+ lavabila+ tencuiala decorativa la exterior. Anexe cu gresie si lambriuri, scara interioara din stejar masiv.

Curtea este amenajata cu alei cu pavele,gradina cu flori si pomi fructiferi. Curtea casei -500mp. Livada-2500mp, despartita de curtea casei prin gard cu poarta. Accesul pe proprietate se face atat prin fata casei, din sosea, cat si prin spate, dinspre raul Tutana, unde se poate ajunge si cu masina, din sosea, pe o ulita de-a lungul proprietatii. Toata suprafata de 3000 mp este inchisa cu gard metallic.

Vecini: lateral ulita (stanga), gradina de legume, plus casa de vacanta (dreapta)

Fata: cabana de vacanta pe deal impadurit

Spate: raul Tutana, teren in coborare, apoi deal impadurit

Toata proprietatea este pe teren inclinat, dinspre sosea spre rau, nefiind inundabila.

Satul contine multe case de vacanta. Transport public.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Alimentare apa
Canalizare
Centrala termica
Living
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Gradina