165.000 €

Berceni vila 1100 mp, teren 165.000 euro

  • Suprafata utila 210 mp
  • Teren 1.100 mp
  • An 2010
  • 6 camere
Berceni, 18 sep, 14:48

Descriere anunt

Berceni vila 1100 mp, teren 165.000 euro

Vila 6 camere cu suprafata utila de 210 mp la care putem adauga si superba gradina/ terasa de peste 1100 mp, se vinde la cheie mobilata si utilata lux

Detalii suplimentare

Va prezentam spre vanzare o vila superba, situata in Comuna Berceni in Cartierul Nou. Cartierul este aerisit, cu drumuri interioare largi, locuri de joaca pentru copii si multiple spatii de recreere.

Pozitionarea intr-un cartier nou construit ,care aduce avantajele accesibilitatii catre punctele de interes necesare stilului de viata contemporan, mijloace de transport, supermarketuri, scoala, gradinita.

Vila ne prezinta o arhitectura contemporana, priveliste si lumina naturala din plin, materiale deosebite si nu in ultimul rand, spatiu generos. Cele 6 camere ale proprietatii se desfasoara armonios pe o suprafata utila de 210 mp la care putem adauga si superba gradina/terasa de peste 1150 mp, un loc perfect pentru intalnirile cu familia, prietenii sau un loc de joaca idilic pentru copii. Materialele folosite la amenajarea proprietatii fac parte din clasa premium iar dotarile si echipamentele sunt de cea mai buna calitate .

Vila se vinde mobilata si utilata .

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Alarma
Alimentare apa
Beci/pivnita
Camera serviciu
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Living
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Gradina
Porti electrice