95.000 €

Berceni, Popesti Leordeni

  • Suprafata utila 112 mp
  • Teren 150 mp
  • An 2018
  • 4 camere
  • In constructie
Bucuresti, 14 dec, 15:24

Descriere anunt

Berceni, Popesti Leordeni

Berceni, vila in sistem duplex, 4 camere, 112 mp utili, curte proprie 150 mp, finisaje la alegere, 2 locuri de parcare gratuite, constructie noua 2018, curte amenajata, bucatarie inchisa, terasa generoasa,

Detalii suplimentare

De vanzare vila 4 camere in sistem duplex cu un regim de inaltime de P+1 Etaj; parterul este format dintr-un living luminos, bucatarie inchisa foarte spatioasa si un grup sanitar, la etaj se regasesc 3 dormitoare, o baie si un balcon.

Locuinta are o suprafata utila de 112.45 mp si o curte amenajata cu suprafata de 150 mp. Vila se vinde complet finisata cu finisaje de cea mai buna calitate, tamplarie Veka cu geamuri Tripan, glafuri interior / exterior, usi de interior, centrala termica de 24 kW, obiecte sanitare in bai si usa metalica antiefractie la intrare.

Locuinta este bransata la utilitatile orasului (apa, canalizare, gaze si current), contorizarea fiind individuala. Vila este construita pe cadre de beton armat, inchiderile peretilor sunt facute din caramida Porotherm de 25 cm exterior, 12 cm interior si este termoizolata cu polistiren de 10 cm.

Doua locuri de parcare incluse in pret! Pret: 95.000 Euro, TVA 5% inclus!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Alimentare apa
Canalizare
Centrala termica
Gaze
Izolatie termica
Living
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Curte pavata
Gradina